Το τένις γνωρίζει άνθιση στα Γρεβενά (vid)

 
Το τένις γνωρίζει άνθιση στα Γρεβενά (vid)
tennisnews team Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2021 - 19:45

Με αυτόν τον τίτλο, η δημόσια τηλεόραση παρουσίασε τον σύλλογο αντισφαίρισης Γρεβενών, που έχει σημαντική άνθιση τα τελευταία χρόνια και πρόσθεσε στο ενεργητικό του δυο πολύ δυνατές τενίστριες.  

"Ο σύλλογος ιδρύθηκε το 2013. Από το 2014 που ανακατασκευάστηκαν τα γήπεδα στα οποία είμαστε τώρα, άρχισε η ανάπτυξη του συλλόγου. Από το 2016 που ανέλαβαν προπονητές ο (Κωνσταντίνος) Ζαφειρόπουλος και στην πορεία ο (Χρήστος) Τσίγκας, έχουμε πάρα πολλούς αθλητές, γύρω στους 80 μικρούς αθλητές και γύρω στους 30 ενήλικες. Φέτος κάναμε δυο πολύ καλές μεταγραφές, την Ευθυμία Πετσούλα από τη Δεσκάτη, η οποία είναι Νο.4 αυτή τη στιγμή στα 12άρια, και τη Θεοδώρα Χαντάβα, η οποία προπονείται εδώ και έχει πάρει το Πανελλήνιο φέτος στην κατηγοριά των 18 ετών. Βάζουμε ψηλούς στόχους και έχουμε και τα υπόλοιπα παιδιά, που ξεκινούν τώρα την πορεία τους", είπε η κ. Ντίνα Ζιώγα, πρόεδρος του συλλόγου αντισφαίρισης Γρεβενών.

"Παίζω τένις από τα 5, κάναμε πολλές θυσίες, οι γονείς μου άφησαν τις δουλειές τους για να πάμε στο εξωτερικό. Τώρα είμαι εδώ, με τον προπονητή μου Κωνσταντίνο Ζαφειρόπουλο και τον γυμναστή μου Γιάννη Σταμπουλίδη και προσπαθούμε για το καλύτερο. Απ' τον Μάρτιο θα αρχίσω να ταξιδεύω", είπε η Θεοδώρα Χαντάβα, η οποία κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Juniors το 2020 στα 18άρια.

Στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ ήταν και ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών, κ. Τάκης Μπόλης, ο οποίος μίλησε για το πρόβλημα του συλλόγου, που είναι η έλλειψη γηπέδων: "Έχουμε τη χαρά να έχουμε 2 γήπεδα που είναι σε καλή κατάσταση, όμως επειδή ο σύλλογος δραστηριοποιείται έντονα το τελευταίο διάστημα, έχει πάνω από 80-90 παιδιά και αυτά τα γήπεδα πλέον δεν επαρκούν, η δημοτική αρχή έχει αναθέσει μια μελέτη που ολοκληρώνεται και αφορά σε 3 νέα γήπεδα. Τα γήπεδα αυτά, που θα ολοκληρωθούν πιστεύω σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα γίνουν δίπλα στο αθλητικό κέντρο και νομίζω ότι πλέον θα έχουμε τις υποδομές, ώστε οι χώροι αυτοί να είναι πανέμορφοι και τα παιδιά να μπορούν να γυμνάζονται έτσι όπως πρέπει."

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots