Στη 2η θέση η Παύλου στο Lyttos Beach

 
Δήμητρα Παύλου
Δήμητρα Παύλου
tennisnews team Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 - 17:54

Η Δήμητρα Παύλου και η Ρωσίδα Elina Nepliy δεν μπόρεσαν να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στις κορυφαίες παίκτριες του ταμπλό και κατέλαβαν τη 2η θέση στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Lyttos Beach.

Θυμίζουμε πως η μόλις 16χρονη Δήμητρα, την ίδια εβδομάδα που πέτυχε την 1η της νίκη σε επαγγελματική διοργάνωση της ITF στα μονά, προκρίθηκε και στον πρώτο της τελικό στο επαγγελματικό tour, στα διπλά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου.

Έφτασε σ' αυτή την επιτυχία μαζί με τη Ρωσίδα συμπαίκτριά της, Elina Nepliy, κερδίζοντας μεταξύ άλλων και τις Ιταλίδες Martina Colmegna και Melania Delai, No.2 στο ταμπλό, με 6-4, 6-2.

Σήμερα οι δυο παίκτριες αντιμετώπισαν τις κορυφαίες του ταμπλό, τις Ρουμάνες Andreea Amalia Rosca και Ioana Loredana Rosca, από τις οποίες ηττήθηκαν με 6-3, 6-3. Αξίζει να σημειωθεί πως η Παύλου και η Nepliy πάλεψαν το παιχνίδι, καθώς στα πρώτα λεπτά είχαν βρεθεί πίσω με 5-0, ενώ στο 2ο σετ βρέθηκαν πίσω με 3-0. Παρόλα αυτά και στα δυο σετ έδωσαν μάχη πριν ηττήθούν και πάρουν τελικά τη 2η θέση στο τουρνουά.

Σήμερα στα χωμάτινα γήπεδα του Lyttos Beach αγωνίστηκε και η Σαπφώ Σακελλαρίδη, που έπαιξε στα προημιτελικά του μονού. Παρά την καλή της προσπάθεια όμως, η 17χρονη Ελληνίδα τενίστρια "λύγισε" από τη Γιαπωνέζα Ayumi Koshiishi και έμεινε εκτός ημιτελικών.

Στα σκληρά γήπεδα του Lyttos Beach, όπου γίνονται τα ταμπλό των ανδρών, οι Αριστοτέλης Θάνος και Πέτρος Τσιτσιπάς έδωσαν μια πολύ μεγάλη μάχη, αλλά ηττήθηκαν στο super tie-break από τους Αυστριακούς Lucas Miedler και Neil Oberleitner, No.1 στο ταμπλό, με 3-6, 6-3, 10-5, για την ημιτελική φάση του διπλού.

Δείτε παρακάτω το αυριανό πρόγραμμα και τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα του τουρνουά:

17th Lyttos Beach ITF World Tour (5η εβδομάδα: 23 - 29 Νοεμβρίου 2020)
Μονό ανδρών (αποτελέσματα)  
Διπλό ανδρών (αποτελέσματα)  
Μονό γυναικών (αποτελέσματα)  
Διπλό γυναικών (αποτελέσματα) Andreea Amalia ROSCA (ROU) [1]
Ioana Loredana ROSCA (ROU)
Πρόγραμμα (Παρασκευή 27 Νοεμβρίου)  
     

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots