Ήττα "στα σημεία" για τη Λάκη

 
Μιχαέλα Λάκη
Μιχαέλα Λάκη Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 - 9:43

Η Μιχαέλα Λάκη έφτασε πολύ κοντά στον πρώτο της προημιτελικό σε Futures διοργάνωση, αλλά ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την Darja Vidmanova. Στη φάση των "16" ολοκλήρωσαν τις προσπάθειές τους και οι Μάγδα Αδαλόγλου και Πέτρος Τσιτσιπάς.

Η μόλις 15χρονη Ελληνίδα τενίστρια, "άγγιξε" την πρόκριση στα προημιτελικά του τουρνουά των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στα γήπεδα του Lyttos Beach στη Χερσόνησο Ηρακλείου, αλλά μετά από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι ηττήθηκε από την Τσέχα Vidmanova, με 6-2, 6-7, 10-8.

Οι αγώνες χθες στο Lyttos Beach έγιναν με super tie-break αντί για 3ο σετ, καθώς η δράση είχε μείνει πίσω εξαιτίας της κακοκαιρίας νωρίτερα στην εβδομάδα, οπότε αρκετοί παίκτες έπαιξαν διπλούς αγώνες.

Εκτός προημιτελικών έμεινε και η Μάρθα Ματούλα, που έκανε επίσης μια πολύ καλή προσπάθεια, αλλά ηττήθηκε και αυτή σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε κυριολεκτικά στον πόντο, από την Ισραηλινή Nicole Khirin, με 7-5, 2-6, 11-9.

Στο τουρνουά των ανδρών, ο Πέτρος Τσιτσιπάς, μια μέρα μετά την πολύ μεγάλη νίκη του επί του Uladzimir Ignatik, δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες του και ηττήθηκε από τον Βραζιλιάνο Mateus Alves, με 6-4, 6-2, ολοκληρώνοντας και αυτός στη φάση των "16" την πορεία του.

Στο διπλό, οι Γιάννης Κουντουράκης και Θοδωρής Μητσάκος ηττήθηκαν από τον Ignatik και τον Mircea-Alexandru Jecan, Νο.3 στο ταμπλό, με 6-3, 6-3.

Σήμερα θα αγωνιστούν στο διπλό οι Τσιτσιπάς και Αριστοτέλης Θάνος, ενάντια στον Alves και στον Facundo Diaz Acosta, για μια θέση στα προημιτελικά, όπως και ο Μιχάλης Περβολαράκης, που μαζί με τον Βρετανό Luke Johnson θα αντιμετωπίσει τους Γερμανούς Sebastian Fanselow και Lucas Gerch.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots