Μια ανάσα απ' το κυρίως ταμπλό Αδαλόγλου και Θάνος

 
Μάγδα Αδαλόγλου
Μάγδα Αδαλόγλου Φωτογραφία: Mississippi State Athletics
tennisnews team Πέμπτη, 12 Νοεμβρίου 2020 - 9:31

Η Μάγδα Αδαλόγλου και ο Αριστοτέλης Θάνος έφτασαν έως και τον τελευταίο γύρο των προκριματικών στο τουρνουά αυτής της εβδομάδας στο Lyttos Beach, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν στο κυρίως ταμπλό της διεθνούς διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων.

Μετά και τις καταστροφικές ζημιές που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία την Τρίτη, η διοργάνωση έκανε εξαιρετική δουλειά στην αποκατάσταση των γηπέδων και από την Τετάρτη κιόλας έγιναν αρκετά παιχνίδια στα γήπεδα του Lyttos Beach, με προτεραιότητα στα προκριματικά ταμπλό, τα οποία και ολοκληρώθηκαν αισίως.

Πολύ κοντά στην είσοδό της στο κυρίως ταμπλό ήταν η Μάγδα Αδαλόγλου, η οποία αγωνίστηκε την Τετάρτη στον 3ο προκριματικό γύρο του τουρνουά, μετά και τις νίκες που πέτυχε τις προηγούμενες ημέρες απέναντι στην Ιταλίδα Giulia Crescenzi (6-2, 4-1, default) και στη Γαλλίδα Lola Marandel (7-5, 4-6, 10-7). Στον τελευταίο γύρο των προκριματικών έδωσε μεγάλη μάχη με την Ani Amiraghyan από την Αρμενία, Νο.7 στο ταμπλό, αλλά ηττήθηκε με 7-5, 7-5.

Ο Αριστοτέλης Θάνος κέρδισε τον Βρετανό Billy Harris με 7-6 (2), 6-4 το πρωί της Τετάρτης, σε έναν εξ αναβολής αγώνα για τον 2ο προκριματικό γύρο. Είχε κερδίσει επίσης τον Βέλγο Martin Van Der Meerschen με 6-1, 6-0 από την Κυριακή και το μεσημέρι της Τετάρτης αντιμετώπισε τον Βραζιλιάνο Mateus Alves, No.6 στο ταμπλό, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό, έχασε όμως το παιχνίδι αυτό με 6-2, 6-1.

Σήμερα η δράση θα συνεχιστεί στα γήπεδα του Lyttos Beach και θα είναι πλούσια, με πρώτη προτεραιότητα να ολοκληρωθεί ο 1ος γύρος των μονών. Για τα ελληνικά χρώματα θα αγωνιστούν οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Μιχάλης Περβολαράκης, Σαπφώ Σακελλαρίδη, Μάρθα Ματούλα και Μιχαέλα Λάκη.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots