H Λένα Δανιηλίδου στη CTA

 
H Λένα Δανιηλίδου στη CTA
tennisnews team Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020 - 12:03

Η Chalkida Tennis Academy φιλοξένησε στην ακαδημία της τη Λένα Δανιηλίδου, που προπονήθηκε με μικρούς και μεγάλους στα γήπεδα της ακαδημίας. 

"Πρόσφατα φιλοξενήσαμε τη Λένα Δανιηλίδου, κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, για ιδιωτικές προπονήσεις εδώ στις εγκαταστάσεις μας της Chalkida Tennis Academy. Φωτογραφήθηκε με τις ομάδες των νεαρότερων αθλητών μας και ήταν χαρούμενη που είδε ότι αγαπούν το άθλημα και αφοσιώνονται σε αυτό, ενώ σχολίασε πως το τένις έχει ανέβει πολύ στην Ελλάδα, με αρκετά πλέον πρότυπα για τα νέα παιδιά!" αναφέρει η σχετική δημοσίευση.

 
 
 
View this post on Instagram

Πρόσφατα φιλοξενήσαμε την Λένα Δανιηλίδου, κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, για ιδιωτικές προπονήσεις εδώ στις εγκαταστάσεις μας της Chalkida Tennis Academy. Φωτογραφήθηκε με τις ομάδες των νεαρότερων αθλητών μας και ήταν χαρούμενη που είδε ότι αγαπούν το άθλημα και αφοσιώνονται σε αυτό, ενώ σχολίασε πως το τένις έχει «ανέβει» πολύ στην Ελλάδα με αρκετά πλέον πρότυπα για τα νέα παιδιά! #volkltennishellas#tenniscourt #ilovetennis #tennis#tennislessons #tennistime #tennismatch #chalkida #chalkidatennisacademy #volkltennis #tennis #tennisplayer #tennislife #vollkl #coach #keepgoing #fitnessmotivation #tenniscoaching #teamvolkl #tenniskids #pelagoshotel #juniortennis #tennisracket #netgeneration #sport #tennislifestyle #tennisworld #tournament

A post shared by Chalkida Tennis Academy (CTA) (@chalkidatennisacademy) on

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots