Επιμορφωτική Προπονητική Ημερίδα από το ETC

 
Επιμορφωτική  Προπονητική Ημερίδα από το ETC
Επιμορφωτική Προπονητική Ημερίδα από το ETC
tennisnews team Κυριακή, 01 Μαρτίου 2020 - 16:22

Το ETC/Evolving tennis coaching… a school for coaches and players και το Τμήμα Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (σε συνεργασία με το University of Burgundy) του City Unity College, διοργανώνουν Επιμορφωτική  Προπονητική Ημερίδα/Coaches Workshop, την Κυριακή  08 Μαρτίου, στο Αθλητικό Κέντρο ΔΑΙΣ ( Μεσογείων 151151 26 Παράδεισος  Αμαρουσίου/ https://www.daissports.gr/yphresies/tennis/).

Συντονιστής της ημερίδας και ομιλητής, είναι ο Τεχνικός Διευθυντής του ETC,  Μάνος Μουλιανιτάκης (CV), με κεντρική ομιλήτρια ,  την επιστημονική συνεργάτιδα, υπεύθυνη του ETC για το Mental Skills Coaching, MSc in Sport Science- MSc in Training science- European Master in Sport and Exercise Psychology- PhD in Sport Science, Talent ID and Development, Ελισάβετ Βελέντζα  (CV).

Την Ομάδα Οργάνωσης αποτελούν:

  • Ο  Υπεύθυνος Εφαρμογής Προγραμμάτων και Δημόσιων Σχέσεων του ΕTC και Υπεύθυνος λειτουργίας του ETC-ΔΑΙΣ project, Σπύρος Διακαινισάκης.
  • Η Υπεύθυνη Οικονομικού, Διαφήμισης, Προβολής και Social Media του ΕTC, Αγάπη Μουλιανιτάκη.
  • Ο Καθηγητής της Ειδικότητας Αντισφαίρισης στο City Unity College, Tutor του ETC και Γενικός Διευθυντής του LAB Tennis Project, Γιάννης Λάμπρου.
  • Ο εκπρόσωπος του ETC στην Βόρεια Ελλάδα, Προπονητής της ASAP Tennis Academy, Οδυσσέας Τριγκίδης.

Στην ημερίδα θα αναπτυχθεί το θέμα της προπόνησης των ψυχοδιανοητικών ικανοτήτων, με συγκεκριμένες προσεγγίσεις i) στην εφαρμογή στο γήπεδο από τον προπονητή, ii) στις ηλικίες κάτω των 10 ετών και iii) στις ΨΔ ικανότητες της συγκέντρωσης και της εστίασης….

Μετά τις παρουσιάσεις στην αίθουσα και το γήπεδο, θα πραγματοποιηθεί βιωματικό εργαστήριο (workshop), με θέμα που θα  αναφέρεται στις παρουσιάσεις που προηγήθηκαν. 

Κόστος συμμετοχής: 40€

Φοιτητές που σπουδάζουν σε όλες τις σχολές του City Unity College: 30€

Μέλη των προπονητικών Ομάδων όλων των τμημάτων του ΑΣΕΔ: 30€ 

Μέλη ΔΑΙΣ: 30€

Δηλώσεις συμμετοχής στο mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την Δευτέρα  02 Μαρτίου 2020.

Πληροφορίες: 
6974695583…..Σπύρος Διακαινισάκης 
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
https://evolvingtenniscoaching.gr/

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots