Ηράκλειο: Εκτός προκριματικών οι Έλληνες αθλητές

 
Ηράκλειο: Εκτός προκριματικών οι Έλληνες αθλητές
Ηράκλειο: Εκτός προκριματικών οι Έλληνες αθλητές
tennisnews team Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2019 - 19:48

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προσπάθεια 5 Ελλήνων παικτών, που δεν κατάφεραν να προκριθούν στον 3ο προκριματικό γύρο και να διεκδικήσουν την είσοδο στο κυρίως ταμπλό της 6ης εβδομάδας των τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Lyttos Beach στο Ηράκλειο.

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας δυστυχώς αναγκάστηκε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του με τραυματισμό, εγκαταλείποντας μετά το 1ο σετ, το οποίο έχασε με 1-6 από τον Ισραηλινό Ran Amar.

Ένας άλλος Ισραηλινός, o Jordan Hasson, στάθηκε εμπόδιο στην προσπάθεια του Γιάννη Σταμούλο, κερδίζοντάς τον με 6-2, 6-0. Ο Χάρης Φούζας ηττήθηκε από τον Κροάτη, Domgaoj Biljesko, με 6-1, 6-3.

Πολύ κοντά στην πρόκριση έφτασε ο Χρήστος Κεϊσίδης, στο τέλος όμως και αυτός "λύγισε" από τον Βρετανό Adam Jones, με 6-7 (5), 6-1, 8-10. Καλή προσπάθεια έκανε και ο Θανάσης Μανέκας, που ηττήθηκε από τον επίσης Βρετανό Sean Hodkin, με 7-6 (2), 6-0.

Στο κυρίως ταμπλό του Futures του Ηρακλείου, της τελευταίας εβδομάδας της σειράς των τουρνουά της Lyttos Beach, θα συμμετέχουν απευθείας οι Πέτρος Τσιτσιπάς, Λευτέρης Θεοδώρου, Αριστοτέλης Θάνος, Μάρκος Καλοβελώνης και Μιχάλης Περβολαράκης, με τους δυο τελευταίους μάλιστα να παίζουν μεταξύ τους στον 1ο γύρο.

Στο κυρίως ταμπλό του γυναικείου τουρνουά, θα αγωνιστούν οι Μαρία Κάλλιστρου, Δήμητρα Παύλου, Ραφαέλα Φούλοπ και Γαλάτεια Μεσοχωρίτου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots