Εκτός 8άδας Περβολαράκης και Μεσοχωρίτου

 
Εκτός 8άδας Περβολαράκης και Μεσοχωρίτου
Εκτός 8άδας Περβολαράκης και Μεσοχωρίτου
tennisnews team Παρασκευή, 06 Δεκεμβρίου 2019 - 2:48

Ο Μιχάλης Περβολαράκης και η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου, ολοκλήρωσαν αμφότεροι τις προσπάθειές τους στον 2ο γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων, της 5ης εβδομάδας της σειράς των τουρνουά του Lyttos Beach στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ο Περβολαράκης δεν κατάφερε να ζευγαρώσει τις νίκες του στο τουρνουά του Ηρακλείου, καθώς ηττήθηκε από τον 17χρονο Ρώσο Alibek Kachmazov, με 6-4, 6-4.

Έναν πολύ καλό αγώνα έκανε και η Μεσοχωρίτου, η οποία κοίταξε στα μάτια την Ισπανίδα Claudia Hoste Ferrer, No.4 στο ταμπλό και Νο.639 στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, αλλά δεν απέφυγε την ήττα, με 6-1, 2-6, 6-2.

Στο υπόλοιπο της 5ης εβδομάδας των τουρνουά του Lyttos Beach, δεν θα υπάρχει ελληνική εκπροσώπηση ούτε στα διπλά, καθώς ο Αλέξανδρος Σκορίλας και ο Σέργης Κυρατζής ηττήθηκαν από τους Simon Carr και Ryan Nijboer, No.3 στο ταμπλό, με 7-6 (2), 6-2.

Σήμερα, τα τουρνουά της 5ης εβδομάδας των Futures του Ηρακλείου θα συνεχιστούν με τους προημιτελικούς των μονών ανδρών και γυναικών, καθώς και τους ημιτελικούς των διπλών.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots