Στη 16άδα η Μεσοχωρίτου

 
Στη 16άδα η Μεσοχωρίτου
Στη 16άδα η Μεσοχωρίτου
tennisnews team Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2019 - 9:17

Η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου κέρδισε τη Μαρία Κάλλιστρου στον 1ο γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου και προκρίθηκε στη φάση των "16". Πολύ καλή προσπάθεια έκανε η Δήμητρα Παύλου, παρόλο που δεν μπήκε στην 16άδα, ενώ στο κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά μπήκε ο Χρήστος Κεϊσίδης.

Η Μεσοχωρίτου πήρε τη νίκη στον αγώνα της με την Κάλλιστρου για τον 1ο γύρο της διοργάνωσης αυτής της εβδομάδας του Lyttos Beach, με 6-0, 6-1. Προκρίθηκε έτσι στις "16" καλύτερες της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF, όπου θα συναντήσει τη Lina Glushko.

H Glushko, Νο.6 στο ταμπλό, χρειάστηκε να δουλέψει πολύ σκληρά μέχρι να κάμψει την αντίσταση της Δήμητρας Παύλου, που έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα, με 3-6, 6-1, 6-3.

Στο τουρνουά των ανδρών, ολοκληρώθηκε χθες το προκριματικό ταμπλό, με τον Χρήστο Κεϊσίδη να κάνει το 3 στα 3 και να μπαίνει στο κυρίως ταμπλό. Στον 3ο προκριματικό γύρο, ο 27χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε τον Βρετανό Sean Hodkin με 6-3, 1-6, 10-8.

Στον 3ο προκριματικό γύρο ολοκληρώθηκε η προσπάθεια του Θανάση Μανέκα, που πήγε και αυτός μέχρι το τέλος, αλλά ηττήθηκε από τον Γερμανό Leopold Zima, με 5-7, 6-4, 10-7.

Μεγάλη μάχη και στον 1ο γύρο του διπλού, ανάμεσα σε Μάρκο Καλοβελώνη και Πέτρο Τσιτσιπά, με τον πρώτο να παίρνει τη νίκη στο τέλος. Συγκεκριμένα, ο Καλοβελώνης και ο Ρώσος παρτενέρ του, Alibek Kachmazov, κέρδισαν τους Τσιτσιπά και Alexander Donski, με 3-6, 6-1, 11-9. Οι Σταμάτης Καπίρης και Γιάννης Σταμούλος ηττήθηκαν από τους Τσέχους Marek Gengel και Dominik Langmajer, με 6-0, 7-6 (6).

Στο διπλό των γυναικών, οι Ραφαέλα Φούλοπ και Γαλάτεια Μεσοχωρίτου, έκαναν μια αρκετά καλή προσπάθεια απέναντι στις κορυφαίες του ταμπλό, τη Γερμανίδα Natalia Siedliska και τη Βολιβιανή Noelia Zeballos, αλλά ηττήθηκαν με 6-4, 6-3.

Σήμερα στα γήπεδα του Lyttos Beach θα αγωνιστούν για τον 1ο γύρο των μονών οι Καλοβελώνης, Αλέξανδρος Σκορίλας, Πέτρος Τσιτσιπάς, Γιάννης Ξυλάς, Κεϊσίδης, Ελένη Μτσεντλίτζε και Άννα Αρκαδιανού, ενώ για τον 1ο γύρο των διπλών θα αγωνιστούν οι Κάλλιστρου και Παύλου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots