Οι νικητές του 1ου Junior Τουρνουά "Kalovelonis Cup"

 
Οι νικητές του 1ου Junior Τουρνουά "Kalovelonis Cup"
Οι νικητές του 1ου Junior Τουρνουά "Kalovelonis Cup"
tennisnews team Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2019 - 11:30

Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1o Kalovelonis Cup για παιδιά ηλικίας κάτω των 12 σε αγόρια και κορίτσια. 31 αγόρια και 10 κορίτσια έλαβαν μέρος ενώ το επίπεδο ήταν πραγματικά εκπληκτικό προσφέροντας πολλές συγκινήσεις σε όλους τους γονείς που το παρακολούθησαν.

Η διοργάνωση ήταν άψογη μιας και οι αγώνες όλοι δεν είχαν καμία καθυστέρηση ενώ όλα τα παιχνίδια τελείωσαν πριν τις 8 το απόγευμα. Μεγάλοι νικητές ήταν στη κατηγορία αγόρια 12 από την Ακαδημία Καλοβελωνη ο Λιθουανος γεννημένος μόλις τον Μάρτιο του 2010 Έρικ Μασκολαιτης ο οποίος κέρδισε στο τελικό με 63 63 τον Τζανη Χριστόφορο από την FTA. Στα κορίτσια 12 νικήτρια η Παπαδεα Συλια από τα Βριλήσσια η οποία επιβλήθηκε της Αλευράς Μελίνας από το Περιστέρι με 60 64. Επόμενο τουρνουά το 2ο Kalovelonis Cup το Σαββατοκύριακο 30.11 και 1.12

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλα τα παιδιά αλλά και τους γονείς τους για την συμμετοχή τους στο τουρνουά μας ελπίζοντας ότι στο 2ο η συμμετοχή θα είναι ακόμη μεγαλύτερη, ιδιαίτερα στα κορίτσια μιας και η εμπειρία από αγώνες σε αυτή την ηλικία είναι κάτι πολύ σημαντικό, ειδικά σε μια νεκρή περίοδο από βαθμολογουμενα τουρνουά της ΕΦΟΑ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots