Περισσότεροι από 180 αθλητές και αθλήτριες στο 1ο Padel Open

 
Περισσότεροι από 180 αθλητές και αθλήτριες στο 1ο Padel Open
tn team Τρίτη, 23 Δεκεμβρίου 2025 - 10:21

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο εγχώριο πρωτάθλημα padel που διοργανώθηκε από την ΕΦΟΑ, στο οποίο συμμετείχαν περισσότεροι από 180 αθλητές και αθλήτριες απ' όλη την Ελλάδα.

Το τουρνουά έλαβε χώρα στα γήπεδα του Tenez Padel Club στο Χαλάνδρι και πρωταθλητές αναδείχθηκαν οι Αλέξανδρος Κουκουβές και Στράτος Μανωλάκης στους άνδρες και οι Εύα Ρούσση και Άννα Χριστοδουλάκη στις γυναίκες.

Το Δελτίο Τύπου της ΕΦΟΑ:

Με οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία ολοκληρώθηκε το 1ο Padel Open 2025, που διοργάνωσε η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Αντισφαίρισης στο Tenez Padel Club.

Η διοργάνωση συγκέντρωσε περισσότερους από 180 αθλητές και αθλήτριες από όλη την Ελλάδα, προσφέροντας υψηλού επιπέδου αγώνες, έντονο ανταγωνισμό και εξαιρετική ατμόσφαιρα, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική ανάπτυξη του padel στη χώρα μας.

Το 1ο Padel Open 2025 σηματοδοτεί και την επίσημη ολοκλήρωση της αγωνιστικής σεζόν του 2025, αφήνοντας πολύτιμες εμπειρίες, θετικά μηνύματα και υψηλές προσδοκίες για ακόμη μεγαλύτερες και πιο δυναμικές διοργανώσεις στο μέλλον.

Η ΕΦΟΑ ευχαριστεί θερμά όλους τους αθλητές, τους διοργανωτές, τους χορηγούς και τους συντελεστές που συνέβαλαν στην επιτυχία της διοργάνωσης.

Ραντεβού στα courts τη νέα χρονιά!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots