Padel Clinic Program | 9 - 13 Ιουνίου

 
Padel Clinic Program | 9 - 13 Ιουνίου
Padel Clinic Program | 9 - 13 Ιουνίου FairPlay Tennis Academy & Padel Club
tennisnews team Δευτέρα, 24 Μαϊος 2021 - 15:52

Ο Dante Luchetti, ένας από τους κορυφαίους προπονητές στο Padel παγκοσμίως, θα βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του FairPlay Tennis Academy & Padel Club, στη Θεσσαλονίκη.

Ο κορυφαίος προπονητής από τις 9 έως τις 13 Ιουνίου σε αποκλειστική συνεργασία για την Ελλάδα με το FairPlay Padel Club που ανήκει και εδρεύει στο 4στερο ξενοδοχείο Athina Airport Hotel στην περιοχή του αεροδρομίου Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη, ξεκινάνε την FairPlay - Dante Lucheti Academy και οργανώνουν Padel Clinic program βασισμένο στην εκπληκτική μεθοδολογία βασισμένο στην εκπληκτική μεθοδολογία του Dante Luchetti, με το πρόγραμμα του, Padel in 4 blocks. Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα παικτών και έχει μίνιμουμ διάρκεια 6 ωρών. Επίσης, διοργανώνεται ταυτόχρονα και πρόγραμμα για προπονητές, με πιστοποίηση από την ακαδημία Dante Luchetti.

Για τη συμμετοχή στο Padel clinic ως παίκτης ή προπονητής και αναλυτικές πληροφορίες, καλέστε στο 2310805680, στο 6937331250 κο Κωνσταντίνο Μπαρμπόπουλο ή στο 6972233644 κο Μιχάλη Κωτσογιάννη υπεύθυνο προγράμματος στην Αθήνα αλλά και assistant coach στη διεξαγωγή των Padel clinic. 

Επίσης, θα διοργανωθεί mini Masters tournament με πρόγραμμα που θα ανκοινωθεί στις 8/6/2021 με χορηγό τους Wilson PadelAdidas Padel Greece του ομίλου Fais Group.

Για τους συμμετέχοντες υπάρχει ειδικό πακέτο διαμονής στο Athina Airport Hotel, με πολλές παροχές και ταυτόχρονη χρήση των εγκαταστάσεων (γήπεδα, γυμναστήριο, πισίνες, beach tennis) και φυσικά δυνατότητα FB ή HB accommodation.

Μπορείτε να καλέσετε στο 2310 805 680 για κράτηση ή πληροφορίες.

Χορηγός των Padel Clinic - μπάλες HEAD Pro - Ιωνάς Sport.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots