Στη 16άδα ολοκλήρωσε την καλή του πορεία ο Μεσσής

 
Στη 16άδα ολοκλήρωσε την καλή του πορεία ο Μεσσής
tn team Πέμπτη, 15 Μαϊος 2025 - 15:48

O Ανδρέας Μεσσής έδωσε μάχη απέναντι στον Nikola Jovic από τη Σερβία, αλλά δεν έδωσε συνέχεια στο νικηφόρο του σερί στο Futures του Kursumlijska Banja.

Ο Μεσσής ηττήθηκε από τον 18χρονο Σέρβο με 6-4, 7-6 (4) μετά από ένα πολύ κλειστό ματς για τον 2ο γύρο της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της ITF.

Στο 1ο σετ βρέθηκε πίσω με διπλό break στο 0-3 και στο 1-4, αλλά μείωσε σε 3-4 και σε 4-5, πριν τελικά το χάσει στο 10o game.

Και στο 2ο σετ έδωσε μάχη, ακόμα μεγαλύτερη, επιστρέφοντας από το διπλό break πίσω αυτή τη φορά και μετατρέποντας το 1-4 σε 5-4. Προηγήθηκε και με 6-5, τελικά όμως λύγισε στο tie-break και ολοκλήρωσε την πολύ καλή εβδομάδα του στο σερβικό τουρνουά.

Θυμίζουμε πως ήταν η 2η παρουσία σε Futures για τον 17χρονο Έλληνα τενίστα, που όπως και στην 1η, στο Lyttos Beach πριν 2 μήνες, προκρίθηκε στο ταμπλό μέσα από τα προκριματικά, με 3 νίκες μάλιστα.

Στη συνέχεια πέτυχε και την 1η του main-draw νίκη σε Futures τουρνουά, επικρατώντας στον 1ο γύρο του Ελβετού Nikola Djosic, με 6-4, 6-4, για να μπει στη 16άδα του τουρνουά.

M15 ITF Kursumlijska Banja $15,000
Singles | Qualifying | OOP

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots