Ημιφιναλίστ στο διπλό ο Καλοβελώνης

 
Μάρκος Καλοβελώνης
Μάρκος Καλοβελώνης Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Δευτέρα, 07 Ιουνίου 2021 - 10:30

Μια ακόμα καλή εβδομάδα στο Shymkent του Καζακστάν πραγματοποίησε ο Μάρκος Καλοβελώνης, ο οποίος έφτασε μέχρι τα ημιτελικά του διπλού και μέχρι τους "16" στο μονό.

Για ακόμα μια εβδομάδα ο Καλοβελώνης είχε μια πολύ καλή πορεία στο διπλό μαζί με τον συμπαίκτη του, Sanjar Fayziev, με τον οποίο αγωνίστηκαν στη διοργάνωση των 15.000 δολαρίων του Shymkent.

Στον 1ο γύρο, κέρδισαν τους Ελβετούς Louroi Martinez και Damien Wenger με 7-6 (7), 7-6 (5), ενώ στα προημιτελικά απέκλεισαν τον Γεωργιανό Aleksandre Metreveli και τον Λευκορώσο Yaraslav Shyla, με 6-4, 6-4. Έφτασαν κοντά στην πρόκρισή τους στον τελικό, αλλά ηττήθηκαν στα ημιτελικά από τον Ρώσο Marat Sharipov και τον Καζάκο Beibit Zhukayev, με 6-4, 3-6, 6-10.

Ο Καλοβελώνης και ο Ουζμπέκος Fayziev, κατέκτησαν τον περασμένο Μάρτιο τον τίτλο στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Αττάλειας, ενώ πριν 2 εβδομάδες κέρδισαν ακόμα έναν τίτλο, στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Τυφλίδας. Την προηγούμενη εβδομάδα, ξανά στο Shymkent, ήταν φιναλίστ.

Και στο μονό έκανε καλό τουρνουά ο Καλοβελώνης αυτή την εβδομάδα. Στον 1ο γύρο κέρδισε τον Γεωργιανό Saba Purtseladze με 6-0, 6-3, ενώ στον 2ο γύρο πάλεψε απέναντι στον Ουκρανό Vladyslav Manafov, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.526 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με 6-1, 3-6, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots