Εκτός 16άδας ο Σκορίλας

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Πέμπτη, 08 Απριλίου 2021 - 9:24

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στη νικηφόρα πορεία του στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου μένοντας εκτός 16άδας. Με 2 νίκες ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στο τουρνουά ο Έλληνας τενίστας.

Μια ακόμα καλή προσπάθεια ολοκληρώθηκε για τον Αλέξανδρο Σκορίλα στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου, για το hardcourt τουρνουά των 15.000 δολαρίων της ITF, που φιλοξενείται στο Soho Square.

Στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό, ο 21χρονος Έλληνας τενίστας γνώρισε την ήττα από τον Ιάπωνα Issei Okamura, έναν παίκτη που βρίσκεται στο Νο.1049 της ΑΤΡ αυτή τη στιγμή αλλά έχει φτάσει έως και το Νο.574, με 5-7, 2-6.

Στο 1ο σετ ο Αλέξανδρος κατάφερε να επιστρέψει από το 2-5 και να προηγηθεί με 5-5, 40-15, δεν έκλεισε όμως αυτό το game χάνοντας 3 ευκαρίες και υπέστη break, για να μείνει ξανά πίσω με 5-6. Αυτό φάνηκε να είναι το τελειωτικό χτύπημα, αφού ο Ιάπωνας πήρε το 1ο σετ με ένα love service game και κέρδισε τα 4 πρώτα games στο 2ο σετ, "χτίζοντας" ένα πολύ ισχυρό προβάδισμα.

Ο Σκορίλας είχε ξεκινήσει την προσπάθειά του στο Futures των 15.000 δολαρίων από τα προκριματικά και πέτυχε 2 νίκες αυτή την εβδομάδα στο Soho Square. Στην πρεμιέρα του είχε κερδίσει τον Μάικλ Κλαρκ με 6-1, 6-1, ενώ στον τελευταίο γύρο των προκριματικών επικράτησε του Ισραηλινού Yaron Guberman με 6-3, 7-6 (6).

Από το Sharm El Sheikh θα μεταφερθεί στο Κάιρο, για να διεκδικήσει την ερχόμενη εβδομάδα ακόμα μια συμμετοχή σε Futures 15.000 δολαρίων μέσα από τα προκριματικά, στα χωμάτινα γήπεδα του Solaimaneyah.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots