Στον 3ο γύρο Σκορίλας και Ξυλάς

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 - 19:18

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας και ο Γιάννης Ξυλάς προκρίθηκαν στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh και χρειάζονται μια ακόμα νίκη για να μπουν στο κυρίως ταμπλό.

Ο Σκορίλας, ο οποίος πέρασε απευθείας (με bye) στον 2ο προκριματικό γύρο, αντιμετώπισε σήμερα τον Μάικλ Κλαρκ, που επίσης εκπροσωπεί τα ελληνικά χρώματα, επικρατώντας με 6-1, 6-1.

Γρήγορη πρόκριση πήρε και ο Ξυλάς, ο οποίος κέρδιζε τον Γερμανό Kiyan Santino Kasemi με 6-0, 3-1, πριν ο τελευταίος εγκαταλείψει λόγω τραυματισμού.

Ήταν η 2η νίκη για τον Ξυλά στο τουρνουά, αφού ο 19χρονος Έλληνας τενίστας έπαιξε και στον 1ο προκριματικό γύρο, κερδίζοντας τον Χάρη Φούζα με 7-6 (5), 6-2.

Με διπλή ελληνική εκπροσώπηση θα γίνει αύριο ο 3ος προκριματικός γύρος. Ο Σκορίλας θα αντιμετωπίσει τον Ισραηλινό Guberman Yaron και ο Ξυλάς τον Σλοβάκο Michal Novansky.

Σκορίλας και Ξυλάς θα παίξουν και στο διπλό αύριο, όπου θα αντιμετωπίσουν το πολύ δυνατό δίδυμο του Αυστριακού Lukas Krainer και του Βόσνιου Aldin Setkic.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots