Εξαιρετικές εμφανίσεις για τον Αριστοτέλη στο UTR της Βουλγαρίας (vid)

 
Αριστοτέλης Θάνος
Αριστοτέλης Θάνος
tn team Τρίτη, 30 Μαρτίου 2021 - 20:39

Ο Αριστοτέλης Θάνος μπήκε στο δυνατό τουρνουά του UTR Pro Tennis της Βουλγαρίας, όπου κέρδισε τα δυο πρώτα παιχνίδια του μέχρι στιγμής, χωρίς να απωλέσει σετ.

Ο Αριστοτέλης επέστρεψε από την Τυνησία, όπου βρισκόταν για τα Futures του Monastir, την περασμένη Παρασκευή. Ήταν πρώτος αναπληρωματικός στο UTR της Βουλγαρίας και μόλις είδε ότι αποσύρθηκε ένας παίκτης, έβγαλε αμέσως εισιτήριο για την Κυριακή έφτασε στο Πάζαρτζικ, όπου φιλοξενείται το τουρνουά.

Το ξεκίνημά του στο τουρνουά ήταν ιδανικό, αφού τη Δευτέρα κέρδισε τον Βούλγαρο Anthony Genov, με 6-3, 6-2.

Σήμερα, για τη 2η αγωνιστική, ο 19χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε τον Γάλλο Jules Marie, Νο.1 στο ταμπλό και Νο.855 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, με 6-1, 6-3.

Ο Αριστοτέλης μοιράζεται αυτή τη στιγμή την 1η θέση του ομίλου του με τον Γάλλο Lucas Bouquet. Αύριο θα αντιμετωπίσει για την 3η αγωνιστική τον Βούλγαρο Plamen Milushev.

To UTR Pro Tennis δημιουργήθηκε στον καιρό της πανδημίας, για να βοηθήσει τους παίκτες που δεν βρίσκονται ψηλά στην παγκόσμια κατάταξη ώστε να παίξουν τένις σε ανταγωνιστικό επίπεδο και με αμοιβή, αφού τα τουρνουά που διοργανώνει έχουν χρηματικά έπαθλα.

Το συγκεκριμένο τουρνουά της Βουλγαρίας ανήκει στην κατηγορία των 25.000 δολαρίων και φιλοξενείται στα χωμάτινα γήπεδα του Tennis Club Favorit. Συμμετέχουν 20 παίκτες, που είναι μοιρασμένοι σε 4 ομίλους. Τα παιχνίδια των ομίλων θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο θα γίνουν τα νοκ άουτ με τους 4 πρώτους από κάθε όμιλο να μπαίνουν στα ημιτελικά.

Οι αγώνες της σημερινής ημέρας (ο αγώνας του Θάνου με τον Marie αρχίσει στο 4:56:33):

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots