Μια νίκη από το κυρίως ταμπλό Σκορίλας και Ματούλα

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 29 Μαρτίου 2021 - 20:04

Ακόμα μια καλή εβδομάδα πραγματοποιούν στο Sharm El Sheikh ο Αλέξανδρος Σκορίλας και η Μάρθα Ματούλα, που απέχουν μια νίκη από το να μπουν στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων της Αιγύπτου.

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας επικράτησε του Αυστραλού Lawrence Bataljin με 6-3, 6-4 και έκανε ακόμα ένα βήμα προς την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων.

Χθες, ο 21χρονος Έλληνας τενίστας είχε κερδίσει τον Guelord Kayombo από το Κονγκό με 6-2, 6-1, για τον 1ο προκριματικό γύρο.

Μια νίκη χρειάζεται ακόμα ο Έλληνας παίκτης για να εξασφαλίσει την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό της hard court διοργάνωσης του Sharm El Sheikh και θα τη διεκδικήσει αύριο, απέναντι είτε στον Γερμανό Timo Stodder, No.5 στο ταμπλό, είτε στον Ιάπωνα Shohei Chikami.

Στο ταμπλό των γυναικών, η Μάρθα Ματούλα πέρασε επίσης στον 3ο γύρο των προκριματικών, μετά και τη νίκη της επί της Ρουμάνας Elena-Teodora Cadar, Νο.879 στην παγκόσμια κατάταξη, με 6-2, 6-3.

Χθες η 23χρονη Ελληνίδα είχε κερδίσει την Αιγύπτια Norham Hesham με 6-3, 6-0 και χρειάζεται ακόμα μια νίκη, την οποία θα διεκδικήσει αύριο ενάντια στην Valeria Bhunu από τη Ζιμπάμπουε, για να μπει στο κυρίως ταμπλό. Οι δυο τους είχαν παίξει και πριν 2 εβδομάδες επίσης για 3ο προκριματικό γύρο, με τη Μάρθα να παίρνει τη νίκη στο match tie-break.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots