Στον τελευταίο γύρο των προκριματικών ο Σκορίλας

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 - 20:19

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας πέτυχε σήμερα τη 2η νίκη του στο τουρνουά αυτής της εβδομάδας του Sharm El Sheikh και προκρίθηκε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών. Στον 2ο προκριματικό γύρο ολοκλήρωσε τη δική της προσπάθεια η Μάρθα Ματούλα.

Ο Αλέξανδρος Σκορίλας διανύει ακόμα μια καλή εβδομάδα στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου και για 2ο διαδοχικό τουρνουά προκρίθηκε στον τελευταίο γύρο των προκριματικών.

Για να τα καταφέρει πήρε τη νίκη χθες επί του Τσέχου Dominik Langmajer με 6-3, 6-1, ενώ σήμερα επικράτησε του Γερμανού Noel Larwig, με 6-4, 4-6, 10-3.

Την Τρίτη, ο 20χρονος Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει τον Σουηδό Karl Friberg, Νο.1 του ταμπλό και Νο.703 της παγκόσμιας κατάταξης, για μια θέση στο κυρίως ταμπλό της hard-court διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων.

Να σημειωθεί πως ο Friberg είναι ο συμπαίκτης του Σκορίλα στο διπλό, όπου θα πραγματοποιήσει αύριο την πρεμιέρα του. Σκορίλας και Friberg θα αντιμετωπίσουν τον Αργεντινό Roman Andres Burruchaga και τον Ιταλό Giorgio Ricca.

Στο τουρνουά των γυναικών του Sharm El Sheikh, η Μάρθα Ματούλα διεκδικήσε επίσης ένα εισιτήριο για το κυρίως ταμπλό μέσα από τα προκριματικά.

Στον πρώτο της αγώνα η Ελληνίδα τενίστρια κέρδισε τη Γερμανίδα Emily Welker με 6-3, 4-6, 10-7. Στον 2ο γύρο των προκριματικών αντιμετώπισε τη Ρουμάνα Elena-Teodora Cadar, No.8 στο ταμπλό. Και αυτό το ματς κρίθηκε σε match tie-break, όμως η Ματούλα γνώρισε την ήττα με 5-7, 7-5, 3-10.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots