2 νίκες για τον Σκορίλα στο Sharm El Sheikh

 
Αλέξανδρος Σκορίλας
Αλέξανδρος Σκορίλας Φωτογραφία: tennisnews.gr
tn team Παρασκευή, 05 Μαρτίου 2021 - 18:06

O Αλέξανδρος Σκορίλας είχε μια πολύ καλή εβδομάδα στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου, φτάνοντας μέχρι τον τελευταίο γύρο των προκριματικών της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων.

Ο Σκορίλας έδωσε 3 αγώνες αυτή την εβδομάδα στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου, διεκδικώντας με αξιώσεις την είσοδό του στο κυρίως ταμπλό του τοπικού Futures των 15.000 δολαρίων.

Στον πρώτο του αγώνα κέρδισε τον Ιταλό Lorenzo Bresciani με 7-6 (0), 6-1, ενώ στον 2ο γύρο κέρδισε ακόμα έναν Ιταλό παίκτη, τον Cristian Campese, με το καθαρό 6-0, 6-1.

Στον 3ο και τελευταίο γύρο των προκριματικών, αντιμετώπισε τον Ιάπωνα Rimpei Kawakami, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.955 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, γνωρίζοντας την ήττα με 2-6, 2-6.

Ο Σκορίλας, ο οποίος την προηγούμενη εβδομάδα έπαιξε απευθείας στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων που έγινε στις ίδιες εγκαταστάσεις, χάνοντας στις λεπτομέρειες από τον Ρώσο Kirill Kivattsev με 5-7, 3-6 (είχε προηγηθεί με 4-1 στο 1ο σετ), θα παραμείνει στο Sharm El Sheikh και θα αγωνιστεί για 3η συνεχόμενη εβδομάδα στα Futures της Αιγύπτου.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots