Διπλή πρόκριση για τον Περβολαράκη

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης Φωτογραφία: Getty Images / Ideal Image
tn team Πέμπτη, 04 Μαρτίου 2021 - 16:28

Ο Μιχάλης Περβολαράκης προκρίθηκε στα προημιτελικά του μονού και στα ημιτελικά του διπλού, σε μια πολύ καλή μέρα στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου.

Μέσα σε λίγες ώρες, ο Μιχάλης Περβολαράκης πανηγύρισε δυο προκρίσεις για το τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh στην Αίγυπτο.

Πρώτα αγωνίστηκε για τη φάση των "16" του μονού, όπου βρέθηκε πίσω με σετ και με break (6-7, 1-3), αλλά με υπομονή και ψυχραιμία έφτασε στην ανατροπή, επικρατώντας του Αργεντινού Roman Andres Burruchaga με 6-7 (3), 6-4, 6-3, έπειτα από 2 ώρες και 45 λεπτά μάχης.

Αύριο ο 24χρονος Έλληνας τενίστας θα μπει στη μάχη των προημιτελικών, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιταλό Edoardo Eremin, έναν παίκτη που έχει περάσει από το Top 300 της παγκόσμιας κατάταξης της ATP.

Στα διπλά, ο Περβολαράκης και ο Δομινικανός Nick Hardt, με τον οποίο συνεργάζεται και μοιράζονται το Νο.2 του ταμπλό, κέρδισαν τους Ιάπωνες Rio Noguchi και Daisuke Sumizawa με 7-6 (5), 3-6, 10-3, για να προκριθούν στα ημιτελικά. Εκεί θα συναντήσουν τους Ιταλούς Jacopo Berrettini και Luca Nardi.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots