Νικηφόρα επιστροφή για τον Περβολαράκη

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης
tn team Τετάρτη, 03 Μαρτίου 2021 - 22:00

Ο Μιχάλης Περβολαράκης επέστρεψε στη δράση μετά την περιπέτειά του στη Νότια Αφρική και κατάφερε να κερδίσει τον πρώτο του αγώνα μετά από το ATP Cup, για το Futures του Sharm El Sheikh.

Ο Περβολαράκης κέρδισε τον Ιάπωνα Takuto Niki με 7-6 (4), 7-5 έπειτα από ένα κλειστό παιχνίδι, για να προκριθεί στον 2ο γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Sharm El Sheikh της Αιγύπτου.

Αυτός ήταν ο πρώτος αγώνας του Περβολαράκη μετά από το ATP Cup, όταν είχε αντιμετωπίσει για την Ελλάδα τους John Millman και Pablo Carreno Busta και είχε σταθεί αρκετά καλά και στα δυο παιχνίδια.

Στη συνέχεια θυμίζουμε πως ο 24χρονος Έλληνας τενίστας είχε περάσει μια δύσκολη περιπέτεια, καθώς βρέθηκε θετικός στον Covid-19 όταν έφτασε στο Potchefstroom της Νότιας Αφρικής, όπου είχε πάει για να παίξει στα δυο Challenger που έγιναν εκεί.

Τελικά το μόνο που έκανε στο Potchefstroom ήταν να μείνει σε καραντίνα μέχρι να περάσει ο κίνδυνος μετάδοσης και μάλιστα σε άσχημες συνθήκες, όπως περιέγραψε.

Αργότερα ταξίδεψε στο Sharm El Sheikh της Αιγύπτου και επέστρεψε αυτή την εβδομάδα στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, κάνοντας σε γενικές γραμμές ένα καλό παιχνίδι σήμερα απέναντι στον 33χρονο Niki, που τώρα βρίσκεται στο Νο.608 του κόσμου, αλλά έχει φτάσει έως το Νο.278.

Ο Μιχάλης, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.467 του κόσμου, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο τον 19χρονο Αργεντινό Roman Andres Burruchaga, που βρίσκεται στο Νο.971 της ΑΤΡ.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots