Στο κυρίως ταμπλό ο Πέτρος Τσιτσιπάς

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς
tennisnews team Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2020 - 0:15

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισε δυο αναμετρήσεις μέσα στην ίδια μέρα και εξασφάλισε την παρουσία του στο κυρίως ταμπλό της Futures διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων στο Monastir της Τυνησίας. 

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς, ο οποίος κατέκτησε το Σάββατο τον τίτλο στα διπλά της διοργάνωσης της προηγούμενης εβδομάδας μαζί με τον Αριστοτέλη Θάνο, ξεκίνησε από την Κυριακή την προσπάθειά του για να μπει στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά αυτής της εβδομάδας στο Monastir της Τυνησίας. 

Στον 1ο προκριματικό γύρο κέρδισε τον Γάλλο Cesar Bourgois έπειτα από ένα πολύ κλειστό παιχνίδι, με 6-3, 2-6, 10-6. Το πρωί της Δευτέρας κέρδισε τον Γάλλο Imran Sibille με 6-4, 6-3 και το απόγευμα της ίδιας μέρας χρειάστηκε να αγωνιστεί ξανά, κερδίζοντας τον Βρετανό Stuart Parker με 7-5, 6-3, για να εξασφαλίσει την πρόκρισή του στο κυρίως ταμπλό.

O Πέτρος θα έχει τη σημερινή μέρα για να ξεκουραστεί και αναμένεται να επιστρέψει στο γήπεδο την Τετάρτη, για να αντιμετωπίσει τον Καναδό Kelsey Stevenson.

Στον 2ο προκριματικό γύρο ολοκλήρωσε την πορεία του ο Αριστοτέλης Θάνος, ο οποίος ηττήθηκε έπειτα από ένα πολύ γεμάτο παιχνίδι από τον Βούλγαρο Anthony Genov, με 7-5, 7-6. Θυμίζουμε πως ο Αριστοτέλης είχε κερδίσει χθες τον Ολλανδό Thijmen Loof, με 7-6, 4-6, 10-5.

Στον 1ο προκριματικό γύρο ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Στέφανος Σχινάς, που δεν αγωνίστηκε τις προηγούμενες εβδομάδες στο Monastir, καθώς ηττήθηκε από τον Γάλλο Cyril Vandermeersch με 6-2, 6-0.

Τέλος, την Τετάρτη θα ξεκινήσουν την προσπάθειά τους και στα διπλά οι Τσιτσιπάς και Θάνος, διεκδικώντας τον 2ο διαδοχικό τίτλο τους, με πρώτους αντιπάλους τους Σουηδούς Filip Bergevi και Marius Ruzgas.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots