Αμβούργο: Το πρόγραμμα της Παρασκευής

 
Αμβούργο: Το πρόγραμμα της Παρασκευής
Αμβούργο: Το πρόγραμμα της Παρασκευής
tennisnews team Παρασκευή, 25 Σεπτεμβρίου 2020 - 10:34

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Hamburg European Open το σημερινό μεσημέρι. Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της ημέρας.

Στην τελική ευθεία μπαίνει το 500άρι του Αμβούργου, με τους τέσσερις προημιτελικούς να γίνονται σήμερα στο κεντρικό court του Am Rothenbaum. Και τα τέσσερα παιχνίδια θα μεταδοθούν από το COSMOTE SPORT 6HD.

Στις 12:30 ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει η δράση, με το πολύ δυνατό παιχνίδι του Roberto Bautista Agut, με τον Andrey Rublev. Θα είναι η 4η συνάντησή τους στο tour, με τον Ισπανό να προηγείται με 2-1 νίκες, αλλά η 1η τους σε χωμάτινη επιφάνεια.

Όταν τελειώσει αυτό το παιχνίδι και σίγουρα όχι πριν τις 14:30, θα αρχίσει ο αγώνας του Στέφανου Τσιτσιπά απέναντι στον Dusan Lajovic. Ο Τσιτσιπάς ο οποίος έχει κερδίσει την πιο πρόσφατη από τις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις του με τον Lajovic, κάνει μια πολύ καλή εβδομάδα στο Αμβούργο και θέλει να συνεχίσει την πορεία του προς τον τίτλο, όντας και ο παίκτης με την καλύτερη θέση στην κατάταξη που παραμένει στο ταμπλό.

Στις 16:30 περίπου θα γίνει ακόμα ένα δυνατό ματς, ανάμεσα στον Ugo Humbert, που παίζει πολύ καλό τένις αυτές τις ημέρες στο Αμβούργο, και στον φορμαρισμένο Casper Ruud, που ήταν ημιφιναλίστ στο Masters της Ρώμης την προηγούμενη εβδομάδα. Το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί με τον αγώνα του Alexander Bublik απέναντι στον Cristian Garin, που θα αρχίσει στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής:

Center Court:
12:30 Roberto Bautista Agut v Andrey Rublev COSMOTE SPORT 6HD
14:30 Dusan Lajovic v Stefanos Tsitsipas COSMOTE SPORT 6HD
16:30 Ugo Humbert v Casper Ruud COSMOTE SPORT 6HD
19:30 Alexander Bublik v Cristian Garin COSMOTE SPORT 6HD

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots