"Λύγισαν" στη 16άδα Τσιτσιπάς και Θάνος

 
"Λύγισαν" στη 16άδα Τσιτσιπάς και Θάνος
"Λύγισαν" στη 16άδα Τσιτσιπάς και Θάνος
tennisnews team Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 - 18:37

Ο Αριστοτέλης Θάνος και ο Πέτρος Τσιτσιπάς έδωσαν δυνατά ματς σήμερα στο Monastir της Τυνησίας, αλλά έχασαν στις λεπτομέρειες την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης των 15.000 δολαρίων.

Ο Αριστοτέλης Θάνος γνώρισε την ήττα από το Νο.8 του ταμπλό και Νο.625 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, τον Ρώσο Alexander Shevchenko, με 7-6 (3), 6-3.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς αγωνίστηκε αργότερα στο ίδιο γήπεδο, αλλά επίσης δεν κατάφερε να μπει στα προημιτελικά, παρά την καλή προσπάθεια που έκανε ενάντια στον Γάλλο Gabriel Petit, No.4 στο ταμπλό και Νο.510 στην παγκόσμια κατάταξη, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-4, 7-5.

Οι δυο Έλληνες αθλητές, πέτυχαν από μια νίκη στο διεθνές τουρνουά των 15.000 δολαρίων της Τυνησίας, που φιλοξενείται στα σκληρά γήπεδα του Magic Hotel. Ο Τσιτσιπάς κέρδισε τον Βρετανό Louis Allen, ενώ ο Θάνος τον Ελβετό Yann Marti.

Ο Πέτρος και ο Αριστοτέλης θα παραμείνουν στο Monastir της Τυνησίας για το τουρνουά της επόμενης εβδομάδας, στο οποίο έχει δηλώσει συμμετοχή και ο Αλέξανδρος Σκορίλας.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots