Νικηφόρο ξεκίνημα για τον Πέτρο Τσιτσιπά

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς
tennisnews team Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου 2020 - 20:40

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς κέρδισε τον πρώτο του αγώνα στο Monastir της Τυνησίας και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά των 15.000 δολαρίων.

Ο 20χρονος Έλληνας τενίστας, που επέστρεψε στα διεθνή τουρνουά μετά από 6 μήνες, κέρδισε τον Βρετανό Louis Allen με 6-4, 6-4, κάνοντας ένα πολύ καλό παιχνίδι στην πρεμιέρα του στο Monastir της Τυνησίας.

Υπερασπίστηκε το σερβίς του σε όλες τις περιπτώσεις ο Πέτρος, ο οποίος έκανε 2 break στο ματς, στο 7ο game του 1ου σετ (4-3) και στο 9ο game του 2ου σετ (5-4), για να πάρει αυτή τη νίκη σε 1 ώρα και 41 λεπτά.

Στον 2ο γύρο της διοργάνωσης, ο Τσιτσιπάς θα αντιμετωπίσει είτε τον Γάλλο Gabriel Petit, που βρίσκεται στο Νο.4 του ταμπλό, είτε τον Ρώσο Bekkhan Atlangeriev.

Ο αγώνας αυτός θα γίνει αύριο, όπως αύριο θα γίνει και ο πρώτος αγώνας στα μονά για τον Αριστοτέλη Θάνο, που βρίσκεται επίσης στο Monastir. Ο 19χρονος Έλληνας τενίστας, προσφάτως πρωταθλητής Ελλάδος, θα αντιμετωπίσει τον πολύ έμπειρο Ελβετό Yann Marti, που στο παρελθόν έχει φτάσει στο Νο.200 της παγκόσμιας κατάταξης.

Σήμερα οι Τσιτσιπάς και Θάνος αγωνίστηκαν στο διπλό, αλλά ηττήθηκαν από τον Ιταλό Pietro Orlando Fellin και τον Γερμανό Adrian Oetzbach, με 6-4, 6-2.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots