Νίκη για τον Περβολαράκη στην πρεμιέρα (vid)

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης © tennisnews.gr
tennisnews team Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020 - 5:05

Ακόμα μια νίκη σε Challenger διοργάνωση σημείωσε ο Μιχάλης Περβολαράκης, που συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις του στην Αυστραλία.

Αυτή την εβδομάδα ο Μιχάλης βρίσκεται στο Launceston της Αυστραλίας και στην πρεμιέρα του στο Launceston International, επιβλήθηκε του Φιλανδού Harri Heliovaara με 6-3, 6-3.

Ο Περβολαράκης, ο οποίος κέρδισε τους 19 από τους 28 πόντους στα πρώτα του σερβίς, αξιοποίησε τα 5 από τα 7 break point που δημιούργησε, για να φτάσει σ' αυτή την "καθαρή" νίκη, παρά το γεγονός πως έχασε και 2 service games του.

Δεν κινδύνεψε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, αφού με 4 διαδοχικά κερδισμένα games προηγήθηκε με 4-1 στο 1ο σετ, ενώ στο 2ο σετ "ξέφυγε" αρχικά με 3-1 και μετά την ισοφάριση του Heliovaara, κέρδισε 3 games στη σειρά και "κλείδωσε" τη νίκη του, έπειτα από 74 λεπτά αγώνα.

Ολόκληρος ο αγώνας:

Ο Περβολαράκης, ο οποίος αυτή την εβδομάδα βρίσκεται στο career high του, Νο.427 στην παγκόσμια κατάταξη, θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο του αυστραλιανού Challenger των 50.000 δολαρίων, τον Βρετανό Jay Clarke, Νο.5 στο ταμπλό και Νο.161 στον κόσμο.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots