Δεν τα κατάφερε ο Περβολαράκης (vid)

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020 - 3:51

O Μιχάλης Περβολαράκης δεν κατάφερε να προσπεράσει το εμπόδιο του Marcos Giron, στον 2ο γύρο του Bendigo Challenger στην Αυστραλία.

Παρότι στάθηκε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του 1ου σετ, η κατάσταση έφυγε από τα χέρια του και ο Περβολαράκης γνώρισε την ήττα από τον Giron στον 2ο γύρο του Bengido Challenger, με 6-3, 6-0, σε κάτι λιγότερο από μια ώρα παιχνιδιού.

Στα πρώτα 6 games του αγώνα υπήρξε απόλυτη ισορροπία, με τον Περβολαράκη να σβήνει και 2 break point στο 6ο game, για να ισοφαρίσει σε 3-3. Τελικά το break έγινε για τον Giron στο 8ο game, με τον Αμερικανό να ξεφεύγει με 5-3.

Ο Περβολαράκης πάλεψε σκληρά και μετά απ' αυτό το break, αλλά δεν κατάφερε να επιστρέψει στο σετ, χάνοντας 4 break point στο επόμενο game. Ο 26χρονος Αμερικανός, ο οποίος βρίσκεται στο Νο.112 της παγκόσμιας κατάταξης, τα έσβησε όλα και υπερασπίστηκε το σερβίς του, για να κάνει το 6-3. 

Στη συνέχεια ο Giron έκανε νέο break και το παιχνίδι πήρε διαφορετική τροπή, με τον Αμερικανό να κερδίζει όλα τα games στο 2ο σετ και να τελειώνει γρήγορα την υπόθεση πρόκριση, έπειτα από 58 λεπτά συνολικού αγώνα.

Θυμίζουμε πως αυτή ήταν η δεύτερη αναμέτρηση για τον Περβολαράκη στο Challenger των 50.000 δολαρίων, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη του επί του Gerard Granollers στον 1ο γύρο, με 7-6 (3), 6-3.

Ο Giron, ο οποίος πραγματοποίησε την πρεμιέρα του στον 2ο γύρο, όπου προκρίθηκε με bye, θα συνεχίσει στη φάση των "16" και θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Sasikumar Mukund από την Ινδία.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots