Νίκη στην πρεμιέρα για τον Περβολαράκη

 
Μιχάλης Περβολαράκης
Μιχάλης Περβολαράκης © Getty Images / Ideal Image
tennisnews team Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020 - 2:55

Ο Μιχάλης Περβολαράκης ξεπέρασε το εμπόδιο του Gerard Granollers χωρίς να απωλέσει σετ και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του Bendigo Challenger της Αυστραλίας.

Συνεχίζοντας τις καλές του εμφανίσεις από το ATP Cup, o Μιχάλης Περβολαράκης επιβλήθηκε του Gerard Granollers με 7-6 (3), 6-3 και εξασφάλισε την πρόκρισή του στον 2ο γύρο του Challenger της πόλης Bendigo, που ανήκει στην κατηγορία "Challenger 80".

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας, Νο.486 στην παγκόσμια κατάταξη, έσβησε τα 2 από τα 3 break point που αντιμετώπισε και έκανε 3 φορές break στο σερβίς του Ισπανού. Η πρώτη έγινε με το καλημέρα στο παιχνίδι, για να αποκτήσει ένα προβάδισμα με 3-0.

Ο Granollers κατάφερε να ισορροπήσει το 1ο σετ, ισοφαρίζοντας σε 3-3 και ακολουθώντας τον Μιχάλη έως το τέλος του σετ, το οποίο οδηγήθηκε σε tie-break. Εκεί ο Μιχάλης ήταν καλύτερος, δεν έκανε λάθη και επικράτησε με 7-3.

Στο 2ο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής υπερασπίστηκε το σερβίς του από την αρχή ως το τέλος, ενώ "έσπασε" 2 φορές το σερβίς του 30χρονου Ισπανού, μια στο 3ο (2-1) και άλλη μια στο 9o game (6-3), για να ολοκληρώσει την αποστολή του σε 1 ώρα και 36 λεπτά αγώνα.

Στον 2ο γύρο του Bendigo Challenger, ο Περβολαράκης θα αντιμετωπίσει τον πολύ έμπειρο Marcos Giron, Νο.7 στο ταμπλό και Νο.107 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP.

 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots