Ήττα από Nishioka για τον Πέτρο

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς © tennisnews.gr
tennisnews team Κυριακή, 12 Ιανουαρίου 2020 - 4:27

Δύσκολη αποστολή απέναντι στον Yoshihito Nishioka είχε ο Πέτρος Τσιτσιπάς, αγωνιζόμενος στο προκριματικό ταμπλό του Challenger της Αυστραλιανής πόλης Bendigo. Παρά την προσπάθεια του, ο Έλληνας τενίστας δεν απέφυγε την ήττα από το Νο.72 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς έδωσε το παρόν στο Αυστραλιανό Challenger στην πόλη Bendigo, αγωνιζόμενος απέναντι στο Νο.2 της Ιαπωνίας και Νο.72 της παγκόσμιας κατάταξης Yoshihito Nishioka. Ο αγώνας ολοκληρώθηκε με τον Τσιτσιπά να γνωρίζει την ήττα με 6-4, 6-4, έπειτα από 1 ώρα και 17 λεπτά αγώνα.

Από ένα break σε κάθε σετ κατάφερε να πετύχει ο Nishioka για να φτάσει στη νίκη και να βγάλει εκτός κυρίως ταμπλό τον Τσιτσιπά.

Ο Έλληνας τενίστας ο οποίος αγωνίστηκε με wild card, είχε μια ευκαιρία για break στον αγώνα, την οποία και δεν εκμεταλλεύτηκε, ενώ επίσης πέτυχε και 5 άσσους.

Στην διοργάνωση επίσης θα δώσουν το παρών στο κυρίως ταμπλό ο Μιχάλης Περβολαράκης και ο Μάρκος Καλοβελώνης, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τους Gerard Granollers και Nicholas David Lonel, αντίστοιχα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots