Στα ημιτελικά του διπλού Τσιτσιπάς και Θάνος

 
Πέτρος Τσιτσιπάς
Πέτρος Τσιτσιπάς Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019 - 11:39

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς και ο Αριστοτέλης Θάνος προκρίθηκαν στα ημιτελικά των διπλών, στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Ηρακλείου. Δεν κατάφεραν να συνεχίσουν οι πρωταθλητές μας στα μονά, ενώ η Άννα Αρκαδιανού θα αγωνιστεί σήμερα στα προημιτελικά του διπλού.

Οι Τσιτσιπάς και Θάνος παραμένουν σε τροχιά τίτλου στο διπλό του τουρνουά των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στο Lyttos Beach του Ηρακλείου της Κρήτης αυτή την εβδομάδα.

Οι δυο Έλληνες αθλητές κέρδισαν πρώτα τον εξ αναβολής αγώνα με τους Σέργη Κυρατζή και Αλέξανδρο Σκορίλα με 6-4, 6-2, ενώ λίγες ώρες μετά απέκλεισαν και τους Thomas Fancutt και Billy Harris, με 6-3, 6-4. Σήμερα θα αντιμετωπίσουν για την ημιτελική φάση τους Αυστριακούς Alexander Erler και Neil Oberleitner.

Στον 1ο γύρο του μονού, ο Πέτρος Τσιτσιπάς έκανε πολύ καλό αγώνα απέναντι στον Αμερικανό Vasil Kirkov, αλλά τελικά ηττήθηκε με 7-6 (3), 7-6 (1). Ο Γιάννης Ξυλάς ηττήθηκε από τον Ιταλό Giovanni Fonio με 7-6 (2), 6-1, ενώ ο Γιάννης Σταμούλος από τον Ολλανδό Mick Veldheer, με 6-0, 6-0.

Στο μονό των γυναικών, η Δήμητρα Παύλου ηττήθηκε από τη Γεωργιανή Zoziya Kardava με 6-2, 6-4, ενώ η Άννα Αρκαδιανού από την Ισπανίδα Rosa Vicens Mas, No.1 στο ταμπλό, με 6-1, 6-2.

Η Αρκαδιανού παραμένει εντός του διπλού, όπου μαζί με τη Ρωσίδα συμπαίκτριά της, Elina Nepliy, κέρδισαν τις Ραφαέλα Φούλοπ και Γαλάτεια Μεσοχωρίτου, με 6-3, 6-2. Στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τις Ισπανίδες Alba Carillo Marin και Vicens Mas, που βρίσκονται στο Νο.3 του ταμπλό.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots