Άνετα στην πρεμιέρα ο Περβολαράκης (vid)

 
Άνετα στην πρεμιέρα ο Περβολαράκης (vid)
Άνετα στην πρεμιέρα ο Περβολαράκης (vid)
tennisnews team Τρίτη, 08 Οκτωβρίου 2019 - 22:54

Ακόμα μια νίκη σε Challenger διοργάνωση πέτυχε ο Μιχάλης Περβολαράκης, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολλανδού Sem Verbeek, για να μπει στον 2ο γύρο του Nortbay Healthcare Men's Pro Championship των 100.000 δολαρίων.

Ο Περβολαράκης επιβλήθηκε με 6-3, 6-3 του προερχόμενου από τα προκριματικά, Sem Verbeek, στην πρεμιέρα του στο Challenger των 100.000 δολαρίων του Fairfield στην Καλιφόρνια και πήρε την πρόκριση για τον 2ο γύρο μέσα σε 74 λεπτά.

Ο 23χρονος Έλληνας τενίστας κέρδισε τους 22 από τους 29 πόντους στα πρώτα του σερβίς και "έσπασε" 2 φορές το σερβίς του αντιπάλου του στο 1ο σετ, για να προηγηθεί με 5-2. Ο Ολλανδός μείωσε σε 5-3, παίρνοντας πίσω το ένα break, αλλά με νέο break o Μιχάλης κατέκτησε το σετ με 6-3.

Στο 2ο σετ ο Περβολαράκης έδειξε την υπεροχή του κάνοντας το μοναδικό break που έγινε στο 8ο game, για να "ξεφύγει" με 5-3. Στη συνέχεια δε δυσκολεύτηκε να κλείσει το ματς στο σερβίς του και να πάρει αυτή την "καθαρή" πρόκριση για τον 2ο γύρο του hardcourt τουρνουά. 

Ολόκληρος ο αγώνας:

Στην επόμενη φάση ο Περβολαράκης θα διεκδικήσει μια θέση για τους "16" καλύτερους του δυνατού Challenger των ΗΠΑ, με αντίπαλο το Νο.10 του ταμπλό και Νο.174 στην παγκόσμια κατάταξη, Nicola Kuhn. O Ισπανός, μόλις 19 ετών, πήρε bye για τον 2ο γύρο και θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στο τουρνουά μ' αυτόν τον αγώνα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots