Ντεμπούτο για Παύλου και Λάκη, ήττα για Εθνική

 
Ντεμπούτο για Παύλου και Λάκη, ήττα για Εθνική
Ντεμπούτο για Παύλου και Λάκη, ήττα για Εθνική
tennisnews team Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020 - 18:33

Η Δήμητρα Παύλου και η Μιχαέλα Λάκη πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους στο Fed Cup, δίνοντας αμφότερες πολύ δυνατές αναμετρήσεις στο tie της Ελλάδας με την Ιταλία.

Η Παύλου αγωνίστηκε στο πρώτο μονό της συνάντησης της Ελλάδας με την Ιταλία, κόντρα στην Elisabetta Cocciaretto, που είναι 19 ετών και βρίσκεται στο Νο.153 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ήταν μια μεγάλη εμπειρία για την 15χρονη Δήμητρα, που τα πήγε αρκετά καλά αλλά ηττήθηκε από την πολύ δυνατή Ιταλίδα με 6-1, 6-2.

Στο δεύτερο μονό αγωνίστηκε η επίσης 15χρονη Μιχαέλα Λακη, που πραγματοποίησε και αυτή το ντεμπούτο της, αντιμετωπίζοντας το Νο.1 της Ιταλίας, την Jasmine Paolini, που βρίσκεται στο Νο.94 της παγκόσμιας κατάταξης.

Η Μιχαέλα έκανε μια εξαιρετική προσπάθεια και κοίταξε στα μάτια την 24χρονη Ιταλίδα στο 2ο σετ, γνωρίζοντας τελικά την ήττα με 6-1, 6-4.

Η Ελλάδα ηττήθηκε από την Ιταλία και θα ακολουθήσει το διπλό, που θα έχει αρκετή σημασία για την τελική κατάταξη. Η Ελλάδα δεν έχει ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση του τουρνουά της 1ης κατηγορίας της ευρωαφρικανικής ζώνης του Fed Cup, αλλά διεκδικεί την 3η θέση ώστε να αποφύγει τα πλέι άουτ του υποβιβασμού.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots