Με ανατροπή Σάκκαρη η Ελλάδα παρέμεινε στο Group I

 
Μαρία Σάκκαρη
Μαρία Σάκκαρη Φωτογραφία: tennisnews.gr
tennisnews team Παρασκευή, 08 Φεβρουαρίου 2019 - 23:48

Η Μαρία Σάκκαρη έφτασε στην ανατροπή απέναντι στην Danila Jakupovic και η Ελλάδα έκανε το 2-0 απέναντι στην Σλοβενία στο Fed Cup. Με αυτόν τον τρόπο το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξασφάλισε την 3η θέση στον όμιλο και την παραμονή στο Group I!

Η Μαρία Σάκκαρη πήρε τη νίκη απέναντι στην Σλοβένα Danila Jakupovic μετά από μια μάχη που κράτησε 2 ώρες και 10 λεπτά. Παρότι απώλεσε το 1ο σετ, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έφτασε στην ολική ανατροπή με το τελικό, 4-6, 6-4, 6-3, και χάρισε τη νίκη στην χώρα μας που έκανε το 2-0 στο tie απέναντι στην ομάδα της Σλοβενίας.

Η Σάκκαρη αντιμετώπισε προβλήματα στο σερβίς της στον σημερινό αγώνα όπου παρά τους 5 άσσους που έβγαλε, υπέπεσε σε 9 διπλά λάθη, ενώ το ποσοστό της στα πρώτα σερβίς ήταν 63%.

Η νίκη της Γραμματικοπούλου στο πρώτο rubber απέναντι στην Kaja Juvan και η νίκη της Σάκκαρη κόντρα στην Danila Jakupovic, εξασφάλισαν για την Ελλάδα την παραμονή στο Group I, αποφεύγοντας την 4η θέση και τον αγώνα μπαράζ για την παραμονή.

Στην συνέχεια του προγράμματος θα συνεργαστούν η Μαρία μαζί με την Βαλεντίνη για να αντιμετωπίσουν στον αγώνα διπλών τις, Nika Radisic και Nina Potocnik.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots