Στην ομάδα της εβδομάδας η Νικολοπούλου

 
Ναταλία Νικολοπούλου
Ναταλία Νικολοπούλου
tennisnews team Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020 - 5:18

Η Ναταλία Νικολοπούλου και η συμπαίκτριά της, Daniela Voloh, αναδείχθηκαν η κορυφαία ομάδα διπλών της εβδομάδας από την Colonial Athletic Association Women's Tennis.

Η Νικολοπούλου και η Voloh κέρδισαν και τα δυο σετ που έπαιξαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, αγωνιζόμενες από τη Νο.1 θέση της ομάδας τους, το James Madison University.

Απέναντι στο Penn State, όπου το JMU επικράτησε με 4-2, οι Νικολοπούλου και Voloh κέρδισαν τις Gabby O'Gorman και Frederikke Svarre, με 6-2. Απέναντι στο Georgetown, όπου το JMU δεν έχασε ούτε έναν πόντο (7-0), οι δυο αθλήτριες επικράτησαν των Anna Short και Olivia Ashton με 6-1.

Η Νικολοπούλου κέρδισε επίσης και τους δυο αγώνες που έδωσε στα μονά το περασμένο Σαββατοκύριακο, στο οποίο είχε άψογη παρουσία για την ομάδα της. Απέναντι στην Gracey Hirsch του Penn State πήρε τη νίκη με 6-4, 6-2, ενώ χωρίς να χάσει σετ κέρδισε και την Short του Georgetown, με 6-3, 6-3.

Επόμενος αγώνας για τη γυναικεία ομάδα τένις του James Madison University θα είναι αυτό το Σάββατο, εντός έδρας, ενάντια στο UNCG (The University of North Carolina at Greensboro). 

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots