Πολυτιμότερος της εβδομάδας ο Βαρδάκης

 
Πολυτιμότερος της εβδομάδας ο Βαρδάκης
Πολυτιμότερος της εβδομάδας ο Βαρδάκης
tennisnews team Τετάρτη, 24 Απριλίου 2019 - 16:24

O Βασίλης Βαρδάκης κέρδισε το βραβείο του καλύτερου παίκτη της εβδομάδας στη Horizon League, για δεύτερη διαδοχική εβδομάδα! 

Ο Βαρδάκης, ο οποίος διανύει την 2η χρονιά του στο Youngstown State University και στο κολεγιακό πρωτάθλημα των Ηνωμένων Πολιτειών, κέρδισε για 2η συνεχόμενη εβδομάδα το βραβείο του καλύτερου παίκτη στη Horizon League, στην οποία ανήκουν 10 πανεπιστήμια.

Ο Βαρδάκης κέρδισε και τους δυο αγώνες που έδωσαν για την ομάδα του, τους Penguins' την προηγούμενη εβδομάδα. Στη νίκη με 4-3 επί του University of Illinois, κέρδισε στο μονό των Niko Wasilewicz με 6-4, 4-6, 7-5. Ήταν ο 4ος πόντος στο tie για το Youngstown State, "σφραγίζοντας" έτσι και τη νίκη με 4-3.

Το περασμένο Σάββατο, ο Βαρδάκης συνέχισε το ίδιο δυνατά και κέρδισε τον Sean Bailey του Indiana University - Purdue University Indianapolis, με 7-6, 6-4, βοηθώντας τους Penguins' να φτάσουν σε ακόμα μια νίκη, με 5-2 αυτή τη φορά.

Ο αθλητής από τα Ιωάννινα, βελτίωσε το ρεκόρ του σε 4-1 νίκες, στις αναμετρήσεις που έδωσε για το Horizon League. Έχει επίσης 4 διαδοχικές νίκες, αφού και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης στο πρωτάθλημα, κερδίζοντας τον Blaine Carr του Northern Kentucky University με 7-5, 7-6 (2) και τον Param Pun του Wright State με 6-3, 6-3.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots