Παραμένει αήττητη η ομάδα της Χριστοφή

 
Παραμένει αήττητη η ομάδα της Χριστοφή
Παραμένει αήττητη η ομάδα της Χριστοφή
tennisnews team Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2019 - 18:33

Η γυναικεία ομάδα τένις του πανεπιστημίου της Georgia πραγματοποιεί μια εντυπωσιακή σεζόν παραμένοντας αήττητη, κάτι στο οποίο συμβάλλει και η Ελένη Χριστοφή, με τις πολύ καλές εμφανίσεις της.

H Χριστοφή μοιράστηκε τη μεριά της στο court με την Vivian Wolff και πήραν το σετ που έπαιξαν με τις Tea Jandric και Anna Vrbenska, με 6-4. Συνέβαλλαν έτσι στον 1 από τους 4 πόντους της ομάδας τους, στην άνετη επικράτησή της με 4-0 επί του Mississippi State University.

Η Χριστοφή, η οποία είναι 20 ετών και διανύει την 3η της σεζόν στο πανεπιστήμιο της Georgia, πέτυχε την 7η διαδοχική νίκη της μαζί με την Wolff στο διπλό!

"Πιστεύω πως τα διπλά ήταν καταπληκτικά. Μίλησα στις παίκτριες στην προπόνηση για τα πράγματα που πρέπει να κάνουν και νομίζω πως τα κατάφεραν περίφημα. Υπήρχαν κάποια πολύ κλειστά παιχνίδια με κάποια από τα καλύτερα δίδυμα του πρωταθλήματος, αλλά καταφέραμε να το κλείσουμε και χαίρομαι που πήραμε τη νίκη. Η Vivian και η Ελένη έκαναν καλή δουλειά στο να ολοκληρώσουν τη δουλειά", δήλωσε ο προπονητής των Georgia Bulldogs, Jeff Wallace.

Στα μονά, οι Wolff, Katarina Jokic και Meg Kowalski κέρδισαν όλες τις αναμετρήσεις για την Georgia χωρίς να απωλέσουν σετ. Έτσι, η ομάδα του πανεπιστημίου της Georgia έχει μέχρι στιγμής ρεκόρ 14-0 στη σεζόν, παραμένοντας αήττητη!

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots