Στο Top 60 της ITA Αδαλόγλου και Αντωνάκη!

 
Στο Top 60 της ITA Αδαλόγλου και Αντωνάκη!
Στο Top 60 της ITA Αδαλόγλου και Αντωνάκη!
tennisnews team Πέμπτη, 15 Νοεμβρίου 2018 - 2:44

Η Μάγδα Αδαλόγλου και η Εμμανουέλα Αντωνάκη, μπήκαν αμφότερες στο Top 60 της συνολικής κατάταξης ΙΤΑ, με τις καλύτερες παίκτριες όλων των κολεγίων των Ηνωμένων Πολιτειών!

Η "ελληνική παροικία" του Μισισίπι εντυπωσιάζει, καθώς εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποιούν και οι τρεις Ελληνίδες που σπουδάζουν στο Mississippi State University, Μάγδα Αδαλόγλου, Εμμανουέλα Αντωνάκη και Αναστασία Ρεντούλη.

Η Αδαλόγλου σκαρφάλωσε στο Νο. 56 της κατάταξης ITA αυτή την εβδομάδα, έχοντας κάνει ένα καλό ξεκίνημα στη δεύτερη σεζόν της στο πανεπιστήμιο, με ρεκόρ 5-5 νίκες-ήττες.

Εντυπωσιακό πρώτο εξάμηνο διανύει η Εμμανουέλα Αντωνάκη, η οποία σκαρφάλωσε στο Νο. 55 της ITA. Την Κυριακή, η Εμμανουέλα κέρδισε τη Vanessa Wong, No. 25 στην κατάταξη, με 6-2, 6-3! Αυτή η νίκη ήταν στο τουρνουά Arizona State's Thunderbird Classic, στο οποίο η 18χρονη Ελληνίδα είχε 2 νίκες σε 3 αναμετρήσεις στο μονό.

Η Αναστασία Ρεντούλη, η οποία διανύει την 4η χρονιά της στο πανεπιστήμιο του Μισισίπι, είχε επίσης 2 νίκες σε 3 αγώνες στο μονό, ενώ μαζί με την Αντωνάκη είχαν μια άψογη συνεργασία, κερδίζοντας και τα 3 σετ που έπαιξαν τις 3 ημέρες!

Να σημειωθεί πως η Αντωνάκη έχει συνεργαστεί και με την Αδαλόγλου, με την οποία μάλιστα έχουν σχηματίσει ένα πολύ δυνατό δίδυμο και αυτή την εβδομάδα σημείωσαν και εκεί σημαντική άνοδο, στο Νο. 57 της κατάταξης των διπλών της ITA.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots