Προκρίθηκε στο All-American Championships η Μαλάμου

 
Προκρίθηκε στο All-American Championships η Μαλάμου
Προκρίθηκε στο All-American Championships η Μαλάμου
tennisnews team Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2017 - 11:23

Η Ελπίδα Μαλάμου θα γράψει ιστορία για το Western Kentucky University, καθώς θα γίνει η πρώτη εκπρόσωπος του πανεπιστημίου που θα αγωνιστεί στο All-American Championships της ITA, το σημαντικότερο πρωτάθλημα στο κολεγιακό σύστημα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η Μαλάμου, η οποία κατάγεται από τα Ιωάννινα, αγωνίζεται στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ τα τελευταία 3 χρόνια, σημειώνοντας μεγάλες επιτυχίες. Έχει συνολικό ρεκόρ στα μονά 37-10 νίκες, το καλύτερο στην ιστορία του πανεπιστημίου της.

Έχει επίσης 23 νίκες και 13 ήττες στα διπλά, το 4ο καλύτερο από όλες τις αθλήτριες που πέρασαν από το Western Kentucky Universiy. Χρειάζεται 3 νίκες για να φτάσει και το καλύτερο ρεκόρ των διπλών, το οποίο ανήκει σε μια άλλη Ελληνίδα που αγωνίστηκε για το WKU, την Ανδρεάννα Χριστοπούλου. 

Με την 4η και τελευταία της σεζόν να είναι κοντά, θεωρείται σίγουρο πως η Μαλάμου θα σπάσει όλα τα ρεκόρ του WKU, καθώς έχει ήδη κάποια πολύ σημαντικά, όπως αυτό των 13 συνεχόμενων νικών σε μια χρονιά, που είχε πετύχει τη σεζόν 2016-2017.

Συμπεριλήφθηκε στην πρώτη ομάδα All-Conference από την Conference USA την περασμένη Άνοιξη και προκρίθηκε στο ITF Women's All-American Championships, που θα αρχίσει στις 30 Σεπτεμβρίου στο Pacific Palisades της Καλιφόρνια και θα παίξει μαζί με τις καλύτερες τενίστριες που αγωνίζονται στο κολεγιακό πρωτάθλημα σε όλη τη χώρα.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots