Μεταγραφή στο Oklahome State για τον Λευτέρη

 
Μεταγραφή στο Oklahome State για τον Λευτέρη
Μεταγραφή στο Oklahome State για τον Λευτέρη
tennisnews team Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 - 11:40

Λίγες μέρες μετά από την δεύτερη εγχείρηση που αναγκάστηκε να κάνει για φέτος στον καρπό του, ο Λευτέρης Θεοδώρου πήρε μια πολύ καλή μεταγραφή, για το Oklahoma State University.

Δεν είναι πια μέλος των Iowa Hawkeyes o Λευτέρης Θεοδώρου, ο οποίος μετά από μια δύσκολη χρονιά, λόγω του τραυματισμού του στον αριστερό καρπό, κατάφερε να κλείσει μια πολύ καλή μεταγραφή και να κάνει μια νέα αρχή.

Συγκεκριμένα, μόλις 10 μέρες μετά από τη δεύτερη εγχείρηση που έκανε φέτος στον αριστερό του καρπό - η οποία θα τον αφήσει 2 μήνες εκτός γηπέδων - ο Λευτέρης ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Oklahoma State University. Θα αρχίσει να αγωνίζεται για το πανεπιστήμιο του Oklahoma State από την επόμενη σεζόν, που ξεκινάει στις 17 Σεπτεμβρίου.

Η μεταγραφή αυτή ήρθε στην καλύτερη δυνατή περίοδο, καθώς τη φετινή χρονιά το Iowa University ταλαιπώρησε αρκετά τον Λευτέρη, αναγκάζοντάς τον να παίξει στο backhand μόνο με slice. Η ομάδα της Iowa στηριζόταν στον 20χρονο Έλληνα τενίστα, που από τη μέρα που μετακόμισε στις Ηνωμένες Πολιτείες, αποτέλεσε ένα από τα δυνατότερά της χαρτιά.

Οι Cowboys του Oklahoma πάντως είναι μια ακόμα μεγαλύτερη ομάδα, από τους διεκδικητές του τίτλου φέτος, αλλά και του Big 12. Βρίσκονται στο Νο. 5 της κατάταξης του κολεγιακού πρωταθλήματος, με ρεκόρ 21-4 νίκες.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots