Στην καλύτερη ομάδα της περιφέρειας ο Κοντόπουλος

 
Στην καλύτερη ομάδα της περιφέρειας ο Κοντόπουλος
Στην καλύτερη ομάδα της περιφέρειας ο Κοντόπουλος
tennisnews team Πέμπτη, 20 Απριλίου 2017 - 12:55

Άλλη μια πολύ σημαντική διάκριση κέρδισε ο Φάνης Κοντόπουλος στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου σπουδάζει και συγχρόνως αγωνίζεται, για το πανεπιστήμιο North Carolina Central. O 18χρονος Έλληνας, πρωτοετής στο NCCU, συμπεριλήφθηκε στην καλύτερη ομάδα της Mid-Eastern Athletic Conference αυτή την Τρίτη. 

O Φάνης Κοντόπουλος ήταν ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες της περιφέρειάς του μέχρι τώρα στη φετινή σεζόν και αυτό του εξασφάλισε μια θέση στην ανδρική ομάδα All-MEAC Teams, που ανακοινώθηκε από την Mid-Eastern Athletic Conference την Τρίτη. Συγκεκριμένα, συμπεριλήφθηκε στη δεύτερη ομάδα.

Ο 18χρονος Έλληνας αθλητής από την Κόρινθο, είχε μια φανταστική πρώτη σεζόν στο κολεγιακό πρωτάθλημα, για το North Carolina Central University. Πραγματοποίησε το ντεμπούτο του τον Ιανουάριο και πέτυχε 11 νίκες σε 19 αναμετρήσεις στα μονά (11-8). Στα διπλά έχει ρεκόρ 10-11.

O Φάνης αναδείχθηκε Rookie της εβδομάδας από την MEAC 4 φορές, στις 25 Ιανουαρίου, στις 22 Φεβρουαρίου, στη 1 Μαρτίου και στις 29 Μαρτίου. Η κορυφαία του νίκη ήρθε απέναντι σε έναν παίκτη που παλιότερα είχε συμπεριληφθεί στην πρώτη ομάδα All-MEAC Teams, τον Jeremy Field του πανεπιστημίου του Morgan State.

Αν και μόλις στην πρώτη του σεζόν, ο Κοντόπουλος αγωνίζεται ήδη από τη θέση Νο. 2 της ομάδας του, πίσω μόνο από τον Gabriel Cucalon, που συμπεριλήφθηκε στην πρώτη ομάδα All-MEAC Teams.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots