Σημαντική νίκη από την Τρίτου

 
Σημαντική νίκη από την Τρίτου
Σημαντική νίκη από την Τρίτου
tennisnews team Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017 - 18:20

Η Μαρία Τρίτου, η οποία είναι δευτεροετής στο πανεπιστήμιο Syracuse, πέτυχε μια πολύτιμη νίκη στον τελευταίο αγώνα της ομάδας της, απέναντι στο Clemson University, καθώς έκαμψε την αντίσταση της Sydney Clemson στο tie-break, σε μια αναμέτρηση που έκρινε τη νικήτρια ομάδα.

Η Μαρία Τρίτου αγωνίστηκε από την 4η θέση για την ομάδα της και επικράτησε της Sydney Riley, μετά από μια μεγάλη μάχη, που χρειάστηκε το tie-break του 3ου σετ για να ολοκληρωθεί.

Αυτό ήταν και το παιχνίδι που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, καθώς ήταν το τελευταίο χρονικά που ολοκληρώθηκε και μέχρι τότε οι δυο ομάδες ήταν ισόπαλες. Το Syracuse University κέρδισε τελικά το Clemson με 4-3, στο Drumlins Tennis Club. Οι "πορτοκαλί", βελτίωσαν το ρεκόρ τους στη φετινή σεζόν σε 5-7 νίκες.

"Δε θα μπορούσα να ήμουν πιο περήφανος γι' αυτή την ομάδα. Νομίζω πως έκαναν φανταστική δουλειά, ειδικά μετά από τον τελευταίο αγώνα που είχαμε. Έστειλαν στη Masha (Μαρία Τρίτου) πολλή θετική ενέργεια και τη βοήθησαν σε όλο το ματς, για να πάρει τη νίκη για την ομάδα. Είναι μια τρεράστια νίκη για μας. Ελπίζουμε πως θα μας βοηθήσει και για τη συνέχεια", δήλωσε ο προπονητής της γυναικείας ομάδας τένις του Syracuse, Younes Limam.

Να σημειωθεί πως ο ένας από τους τέσσερις πόντους που συγκέντρωσε το Syracuse, ήταν από τα διπλά, όπου επίσης η Μαρία βοήθησε τα μέγιστα. Συνεργάστηκε με την Nicole Mitchell και πήραν το σετ που έπαιξαν ενάντια στις Fernanda Navarro και Dani Ruiz με 6-4.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots