Μέχρι τα προημιτελικά ο Περβολαράκης

 
Μέχρι τα προημιτελικά ο Περβολαράκης
Μέχρι τα προημιτελικά ο Περβολαράκης
tennisnews team Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2016 - 19:04

Ο Μιχάλης Περβολαράκης προκρίθηκε στα προημιτελικά του Battle of the Bay Classic, μετά και τη νίκη του απέναντι στο Νο. 2 της διοργάνωσης, τον Logan Smith, στο California Tennis Club στο Σαν Φραντζίσκο.

Ο Μιχάλης Περβολαράκης τα πήγε πολύ καλά στο Battle of the Bay Classic, εκπροσωπώντας το πανεπιστήμιο του Πόρτλαντ και τους Portland Pilots, φτάνοντας μέχρι την προημιτελική φάση. Στον πρώτο του αγώνα, ο Μιχάλης κέρδισε τον Dane Esses με 6-3, 6-3.

Στη φάση των "16", ο 20χρονος Κύπριος τενίστας, κέρδισε τον Logan Smith από το University of Southern California με 6-3, 4-6, 6-1. Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη για τον Περβολαράκη, καθώς ο Smith βρισκόταν στο Νο. 2 του ταμπλό και στο Νο. 48 της κατάταξης του κολεγιακού πρωταθλήματος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην προημιτελική φάση, ο Περβολαράκης ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, καθώς γνώρισε την ήττα από τον Ben Donovan του πανεπιστημίου Cal Poly, Νο.5 στο ταμπλό, με 6-4, 6-4, έπειτα από ένα κλειστό παιχνίδι.

"Σήμερα ήταν μια καλή μέρα για μας. Ξεκινήσαμε με μια κλειστή ήττα στα διπλά, αλλά παίξαμε πολύ καλά. Θα μας βοηθήσει να δουλέψουμε σε μερικά πράγματα και να γίνουμε καλύτεροι όσο προχωράει η σεζόν", δήλωσε ο βοηθός προπονητή του Πόρτλαντ, Olivier Jamin.

"Ο Μιχάλης τα πήγε πολύ καλά στα μονά, κερδίζοντας έναν πολύ καλό παίκτη, που βρίσκεται στην 48η θέση της χώρας. Έχασε το δεύτερο σετ, αλλά επέστρεψε και έπαιξε καταπληκτικά στο τρίτο, χωρίς να αφήσει καμιά ευκαιρία στον άλλον παίκτη. Ήμουν υπερήφανος όταν τον είδα τι μπορούσε να κάνει σωματικά και πνευματικά. Μετά χρειάστηκε να δώσει πολύ σύντομα και δεύτερο αγώνα και δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει τα μεγάλα χτυπήματα του αντιπάλου του στους τελευταίους πόντους του αγώνα", συμπλήρωσε ο Jamin.

Ο Περβολαράκης ήταν ο μοναδικός παίκτης του Πόρτλαντ που πέτυχε δυο νίκες στο Battle of the Bay Classic και που συμμετείχε στα προημιτελικά των μονών. Την ομάδα του εκπροσώπησε και ο Mathieu Garcia, ο οποίος ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στη φάση των "16".

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots