13η νίκη για τη Μαλάμου

 
13η νίκη για τη Μαλάμου
tennisnews team Δευτέρα, 18 Απριλίου 2016 - 19:37

Η Ελπίδα Μαλάμου έδωσε συνέχεια στα εντυπωσιακά της αποτελέσματα στο κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ και παρά την ήττα της ομάδας της, Western Kentucky University, στον τελευταίο της αγώνα, η 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια πέτυχε την 13η νίκη της, σε 14 αγώνες στα μονά!

Η Μαλάμου πέτυχε τη μοναδική νίκη του Western Kentucky University, στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του πανεπιστημίου, κόντρα στο Middle Tennessee.

Η 21χρονη Ελληνίδα τενίστρια επιβλήθηκε της Giulia Squadrin με 6-1, 6-4 και βελτίωσε το ρεκόρ της στη σεζόν στο εκπληκτικό 13-1, στους μονούς αγώνες που έχει δώσει. Το Western Kentucky University έχει ρεκόρ 9-5 στη σεζόν, μετά και την τελευταία του ήττα.

Η Μαλάμου, η οποία διανύει τη δεύτερη σεζόν της στο Western Kentucky University, δεν έχει χάσει κανένα σετ στις τελευταίες 5 αναμετρήσεις της στα μονά!

Ανοιχτά ήταν τα πάντα στον αγώνα της Ανδριάνας Χριστοπούλου, που επίσης αγωνίζεται στο WKU. Η Ανδριάννα έχασε το 1ο σετ με 6-3 και ήταν μπροστά με 5-4 στο δεύτερο, όμως η αναμέτρησή της με την Darya Shulzhanok ακυρώθηκε, καθώς το Middle Tennessee είχε πάρει ήδη τη νίκη από τα υπόλοιπα παιχνίδια.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots