"Cougar" της χρονιάς η Κορδολαίμη

 
"Cougar" της χρονιάς η Κορδολαίμη
tennisnews team Τετάρτη, 06 Μαϊος 2015 - 6:25

Η Ελένη Κορδολαίμη τιμήθηκε από την ομάδα της, Houston Cougars, ως η πολυτιμότερη παίκτρια της χρονιάς. Η 22χρονη Ελληνίδα τενίστρια συνδύασε την 4η και τελευταία της σεζόν στο πανεπιστήμιο του Χιούστον και το κολεγιακό πρωτάθλημα των ΗΠΑ με πολλά ρεκόρ.

Η Κορδολαίμη είχε πολύ καλά αποτελέσματα φέτος, στην καλύτερη χρονιά της "θητείας" της στο Χιούστον. Πέτυχε 24 "διπλές" νίκες, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας, ενώ είχε απολογισμό 32-6 νίκες στους μονούς αγώνες. Έγινε μια από τις μόλις 9 παίκτριες στην ιστορία των Cougars, που ξεπέρασαν τις 30 νίκες σε μια σεζόν.

Το κορυφαίο της επίτευγμα ήταν οι 18 διαδοχικές νίκες που πέτυχε κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ξεπερνώντας όλα τα προηγούμενα ρεκόρ της ιστορίας του πανεπιστημίου.

"Είναι τιμή μου που παρέλαβα το βραβείο της MVP Cougar της χρονιάς. Τα βραβεία μπορεί να έχουν μόνο ένα παραλήπτη, αλλά δε θα τα είχα καταφέρει χωρίς την υποστήριξη των καταπληκτικών ανθρώπων που είναι γύρω μου σε καθημερινή βάση. Είναι μεγάλη μου τιμή που είμαι φοιτήτρια και αθλήτρια στο πανεπιστήμιο του Χιούστον και μέρος μιας τόσο όμορφης κοινότητας", έγραψε η Κορδολαίμη, στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook.

Google News Ακολουθήστε το tennisnews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Τένις στην Ελλάδα.

Tennis shots