
Η νύχτα χτες ήταν αφιερωμένη στην Kim Clijsters και στην Andrea Petkovic. Η Kim Clijsters στο ντέρμπι της ημέρας απέναντι στην Ana Ivanovic έδειξε πως έχει πολλή δύναμη μέσα της. Στο court 2 του Sony Ericsson Open στο Miami η Clijsters έβγαλε μια μαχήτρια από μέσα της και με 7-6(4), 3-6, 7-6(5) πήρε ίσως το καλύτερο παιχνίδι της διοργάνωσης μέχρι τώρα.
Το παιχνίδι δεν είχε τηλεοπτική κάλυψη και πολύς κόσμος έχασε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Στο τρίτο και καθοριστικό σετ, η Clijsters γύρισε το παιχνίδι από το 1-5 και στο tie break πήρε την πρόκριση.
Στο άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας η Andrea Petkovic κατάφερε να ξεπεράσει και την Jelena Jankovic στα τρία σετ με 2-6, 6-2, 6-4. Οι δύο αθλήτριες αναγκάστηκαν να σταματήσουν το παιχνίδι τους στο πρώτο σετ, λόγω βροχής, και στην επιστροφή η Jankovic ήταν τελείως εκτός ρυθμού.
Η Petkovic δήλωσε "Έχω εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μου. Πάντα πίστευα πως μπορώ να κερδίσω αυτές τις αθλήτριες. Ήταν θέμα χρόνου τελικά".






