tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Tennis in Greece | Τα νέα του Τένις | Greek Tennis News

Διαφήμιση
 

Αποχαιρέτησε το Rogers Cup η Venus

E-mail Εκτύπωση

Μετά από μία άσχημη εμφάνιση, η Venus Williams αποχαιρέτησε το Rogers Cup στο Toronto μετά το σοκ της ήττας με 1-6 7-5 6-4 από την qualifier Kateryna Bondarenko στο δεύτερο γύρο. To No 3 στο ταμπλό δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει το πάθος της Ουκρανέζας αντιπάλου της και έχασε το τραίνο για τον επόμενο γύρο.


Η Kim Clijsters φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει το τένις, αλλά αντίθετα είναι γεμάτη πάθος για νίκες. Αυτό απέδειξε κερδίζοντας εύκολα τη Βρετανίδα Elena Baltacha με 6-3 6-4. Η Βελγίδα δήλωσε μετά τη νίκη της "Νοιώθω πως έχω πολύ δρόμο μέχρι να φτάσω στο σημείο που ήμουνα. Αλλά είναι μία πρόκληση και ανυπομονώ να δω εάν θα τα καταφέρω".

Το Νο 6 του ταμπλώ, η Ρωσίδα Svetlana Kuznetsova βρήκε το μάστορα της από την Αυστραλέζα Samantha Stosur με 6-4, 6-3 και αποχαιρέτησε τη διοργάνωση άδοξα. Η Ana Ivanovic όμως πήρε τη νίκη με 2-6 6-3 6-2 από την ανανεωμένη κια δυνατή Σλοβάκα Magdalena Rybarikova. Η Ivanovic ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα αλλά βρήκε τον εαυτό της, τον οποίο ελπίζει να διατηρήσει στον αγώνα με την Lucie Safarova,που κέρδισε την Kaia Kanepi με 6-4 7-6, στο δεύτερο γύρο.


"Ένοιωσα πως οι κινήσεις και τα χτυπήματά μου πήγαιναν καλά" δήλωσε η Ivanovic. "Προσπάθησα όμως να παίξω με μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί η Magdalena είναι πολύ καλή παίκτρια και έπαιζε πολύ επιθετικά" συμπλήρωσε η αθλήτρια από τη Σερβία.

Η finalist πέρυσι, Dominika Cibulkova πέρασε με άνεση από τη Sara Errani με 6-4 6-2.

Rogers Cup
Toronto, Canada

Prize Money: $2,000,000


Singles Draw
Doubles Draw

Order of Play
Live Scores

 

Διαφήμιση
tennisnews image gallery

Διαφήμιση