tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Tennis in Greece | Τα νέα του Τένις | Greek Tennis News

Διαφήμιση
 

Έβγαλε την μπλούζα της και τιμωρήθηκε (vid)

E-mail Εκτύπωση

Alize Cornet
Όταν κατάλαβε πως φορούσε ανάποδα την μπλούζα της, η Alize Cornet την έβγαλε και την ξαναφόρεσε. Λίγα δευτερόλεπτα μετά, τιμωρήθηκε από τον διαιτητή και πληροφορήθηκε πως δεν μπορούσε να το κάνει αυτό εντός του court.

"Δεν μπορείς να το κάνεις αυτό στο court", είπε στη Γαλλίδα τενίστρια ο chair umpire Christian Rask, αφού του ζήτησε το λόγο για το code violation που είχε μόλις δεχτεί.

Το περιστατικό έγινε στην αναμέτρηση της Cornet με την Johanna Larsson για τον 1ο γύρο του US Open, στην οποία η Γαλλίδα ηττήθηκε με 4-6, 6-3, 6-2.

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
ote nov 2016 300x80

Διαφήμιση
latest-atp-videos

Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση