tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Tennis in Greece | Τα νέα του Τένις | Greek Tennis News

Διαφήμιση

 






 


 

Djokovic ON FIRE! Με Federer στον ημιτελικό

E-mail Εκτύπωση


Καταιγιστικός και πανηγυρίζοντας με το συνήθη τρόπο χτυπώντας στο μέρος της καρδιάς και δείχνοντας τα τρία δάχτυλά του, σήμα κατατεθέν του τα τελευταία χρόνια, ο Novak Djokovic πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Αυτραλιανού Όπεν νικώντας τον Τσέχο Tomas Berdych με 6-1, 7-6(5), 6-1 εκέι όπου θα αναμετρηθεί με τον Roger Federer για μια θέση στον τελικό του Grand Slam της Αυστραλίας.

Ο Σέρβος μπήκε πολύ δυνατά στον αγώνα και παίζοντας ένα επίπεδο καλύτερα από τον αντίπαλό του βρέθηκε πολύ γρήγορα να προηγείται με 1-0 σετ. Στο δεύτερο σετ ο Berdych, No 6 στο ταμπλό και φιναλίστ στο Wimbledon το 2010 μπήκε αποφασισμένος να ισορροπήσει τον αγώνα και πήγε το σετ στο tie-break, αλλά και εκεί ο Djokovic ήταν αυτός που χαμογέλασε ξανά καταφέρνοντας να προηγηθεί με 2-0.

Το τρίτο σετ ήταν πλέον διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού ο 'on-fire' πλέον Djokovic με δύο breaks βρέθηκε να σερβίρει για το ματς, το οποίο και κέρδισε με 3-0 έπειτα από δύο ώρες και 32 λεπτά.

Τα βλέμματα πλέον στρέφονται στους δύο αυριανούς ημιτελικούς εκεί όπου ο Rafael Nadal θα παίξει με τον David Ferrer και ο Andy Murray με τον Ουκρανό Dolgopolov, για να συμπληρωθεί η τετράδα στο Melbourne Park.

 

Διαφήμιση







Διαφήμιση