tennisnews.gr - Το Τένις στην Ελλάδα | Tennis in Greece | Τα νέα του Τένις | Greek Tennis News

Διαφήμιση
Διαφήμιση
 

Ο Bernardes εξήγησε το warning του Rafa

E-mail Εκτύπωση

Rafael Nadal
Στον αγώνα του με τον Damir Dzumhur, o Rafael Nadal δέχτηκε ένα warning από τον Carlos Bernardes πριν ακόμα κάνει το πρώτο του σερβίς, κάτι που δεν βλέπουμε και τόσο συχνά. Σε συνέντευξή του στην ισπανική Marca, o Bραζιλιάνος chair umpire εξήγησε το λόγο που "επέπληξε" τον Rafa.

Αμέσως πριν αρχίσει τον αγώνα του με τον Damir Dzumhur, o Rafael Nadal τιμωρήθηκε με time violation από τον Carlos Bernardes, κάτι που δεν βλέπουμε και τόσο συχνά. Ο έμπειρος chair umpire έδωσε μια συνέντευξη στη Marca και εξήγησε το λόγο που πάρθηκε αυτή η απόφαση.

"Πρόκειται για τον κανονισμό 1-5-1. Αυτοί οι τρεις αριθμοί, εκπροσωπούν το 1 λεπτό που έχουν στη διάθεσή τους οι παίκτες μέχρι να αφήσουν τις τσάντες τους, τα 5 λεπτά της προθέρμανσης και το 1 λεπτό μετά, μέχρι να ξεκινήσουν τον αγώνα. Αυτό υπολογίζεται από το ρολόι του αγώνα, που είναι προγραμματισμένο. Δεν είναι κάτι για το οποίο μπορώ να έχω προσωπικό κριτήριο.

Ο Nadal δέχτηκε το warning γιατί άργησε περισσότερο από 1 λεπτό, αλλά δεν έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα, γι' αυτό και αν δεχόταν δεύτερο warning, δεν θα χρειαζόταν να κάνει δεύτερο σερβίς. Τώρα το αν θα δοθεί πρόστιμο ή όχι, είναι κάτι που θα αποφασιστεί από τον supervisor του τουρνουά."

 
Διαφήμιση

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Σχετικά Άρθρα

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
ote nov 2016 300x80

Διαφήμιση
latest-atp-videos







Διαφήμιση
Διαφήμιση

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση